GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη: Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν - ΒΙΝΤΕΟ

«Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν» δηλώνει μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Σταμά...


«Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν» δηλώνει μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, περιγράφει τη ζωή της μετά τη φυλακή, τον νευρικό κλονισμό και εξηγεί για ποιον λόγο δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν.
Η συνέντευξη έρχεται στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τη δικαστική απόφαση να επιστρέψει στη φυλακή, αλλά και μετά την ανακοίνωση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε. Η ίδια μάλιστα, θεωρούσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας την επιστροφή της στη φυλακή.
“Εγώ το κατώφλι του κολαστηρίου δεν πρόκειται να το περάσω. Πρώτον γιατί είμαι υπερ- αθώα και δεύτερον, είμαι μητέρα. Τον τρίτο λόγο αφήστε τον σε εμένα… Κρύβω άσους στο μανίκι γι’ αυτό και με ακούτε τόσο ψύχραιμη. Δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ, δεν ξέρω αν θα εισακουστώ, δεν ξέρω τίποτα. Το σύστημα είναι σαθρό και πρέπει να παλέψω σκληρά. Έχω όμως άσους στο μανίκι. Αυτούς τους άσους δεν θα μου τους στερήσει κανείς”, αποκάλυψε μιλώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη φυλακή, λίγες μέρες πριν εκδοθεί η απόφαση που θέτει και εκείνη και τον σύζυγό της, υπό κράτηση.
Στην ερώτηση αν νιώθει πως έχει κάνει μεγάλες υπερβολές στο παρελθόν και χρωστάει πουθενά μια συγγνώμη, ανέφερε: “Μου χρωστούν, δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν. Χρωστάω τα πάντα στο παιδί μου.”
Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση