GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης: Η συμφωνία χάλασε γιατί ο Σφακιανάκης είπε στους Σαουδάραβες ότι σας πουλάνε ακριβά

«Βρέθηκε ένας Έλληνας στη Σαουδική Αραβία, είπε στους Σαουδάραβες ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σας πουλάει ακριβά, χαλάστε την αγοραπ...


«Βρέθηκε ένας Έλληνας στη Σαουδική Αραβία, είπε στους Σαουδάραβες ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σας πουλάει ακριβά, χαλάστε την αγοραπωλησία, θα σας βρω εγώ φθηνότερα. Είναι ο κ. Σφακιανάκης αυτός. Και γι' αυτό οι Σαουδάραβες υπαναχώρησαν από την αγορά των βλημάτων αυτών. Αυτό δεν αμφισβητείται και φάνηκε πολύ καθαρά στη βουλή», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

«Η Ελλάδα πουλούσε, δεν αγόραζε, άρα δεν τίθεται θέμα μίζας κι όλε αυτές οι ανοησίες που ακούμε», πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

Ερωτηθείς για τις ενστάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, από τη χρήση των βλημάτων που κάνουν οι Σαουδάραβες επιτιθέμενοι κατά αμάχων στην Υεμένη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Υπάρχει θέμα ιδεολογικό θέμα και υπάρχει συνθήκη για την πώληση στρατιωτικού υλικού, η οποία σπάνια μας απασχόλησε ως χώρα, γιατί σπάνια πουλάμε όπλα. Όλα αυτά μας προβλημάτισαν στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα επί του ζητήματος αυτού υπήρχε χθες γενική συναίνεση στην επιτροπή εξοπλισμών της Βουλής. Η Ελλάδα δεν είναι μία χώρα που πουλάει όπλα, αυτή είναι η εξαίρεση. Τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο, ήταν πριν από καμιά τριανταριά χρόνια, στο Ιράκ, στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ, άρα είναι λογικό να μην υπάρχουν οργανωμένες στο μυαλό μας όλες οι παράμετροι και οι αντιδράσεις των ζητημάτων αυτών», κατέληξε ο κ. Κυρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση