GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουντουρά: Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Γεωργιάδης

Την έντονη αντίδραση και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, προκάλεσε η ενέργεια του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικ...


Την έντονη αντίδραση και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, προκάλεσε η ενέργεια του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, να δείξει φωτογραφίες στις οποίες υποστήριζε ότι η υπουργός Τουρισμού και ο ΑΝΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον κ. Μπαμπάμτση.

Όπως είναι γνωστό, λίγες ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω τουίτερ, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά.

«Με τη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για άλλη μία φορά ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εμφάνισή του σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ενέπλεξε το όνομά μου με ψευδείς ειδήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Κουντουρά, που συμπληρώνει: «Τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση