GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε η Αρναούτη για το σπίτι - λέσχη από όπου έφυγαν με τον Παντελίδη πριν το μοιραίο δυστύχημα

"Έκανε πρόβες στο κέντρο που θα εμφανιζόταν. Έστειλαν κάποια μηνύματα με την Φρόσω. Ήρθε, μας βρήκε και πήγαμε σε ένα μαγαζί στη Γλ...


"Έκανε πρόβες στο κέντρο που θα εμφανιζόταν. Έστειλαν κάποια μηνύματα με την Φρόσω. Ήρθε, μας βρήκε και πήγαμε σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα και από εκεί στο σπίτι", δήλωσε η Μίνα Αρναούτη σε τηλεοπτικής της συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτοψία".

Η συνεπιβάτιδα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σχεδόν δύο χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο, περιέγραψε λεπτομέρειες για το βράδυ πριν από το δυστύχημα.

"Μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι να παίξουμε λίγο πόκερ. Εγώ δεν φαντάστηκα ότι ήταν πιο … επαγγελματικό. Ήταν πολλά τα λεφτά που έπαιζαν", είπε η Μίνα Αρναούτη και πρόσθεσε πως όλοι ήταν φίλοι του Παντελή. "Τους ήξερε όλους…", είπε.

"Δεν είδα ποτέ να φεύγουν χρήματα από τα χέρια του. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, συνάντησα τυχαία κάποιον που ήταν στη λέσχη εκείνη τη νύχτα και μου είπε ότι δεν είχαν σκοπό να πάρουν χρήματα από τον Παντελή", είπε στη συνέντευξη.

Ερωτηθείσα για το αν είχε αντιληφθεί πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είπε: "Δεν είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει. Είχα πιει κι εγώ. Θεωρώ ότι δεν έφταιγε τόσο πολύ το αλκοόλ. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα όταν φύγαμε από το σπίτι, γύρω στις 8 το πρωί.

Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν ήταν, θα ήμουν η πρώτη που έφευγε με ταξί. Πάντα έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Και να του έλεγα μην οδηγήσεις, δεν θα με άκουγε. Αλλά δεν τέθηκε καν σαν θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση