GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στο Χόλιγουντ: Κατηγορούν και τον Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση

Ακόμη ένα σοκ καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το Χόλιγουντ και η παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία μετά τη νέα καταγγελία...


Ακόμη ένα σοκ καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το Χόλιγουντ και η παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία μετά τη νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπαίνει ο  Ντάστιν Χόφμαν.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα διεθνή ΜΜΕ, ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός κατηγορείται ότι πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη εκπαιδευόμενη το 1985. Η συγγραφέας Άννα Γκράχαμ Χάντερ υποστηρίζει πως ο ηθοποιός την άγγιξε άσεμνα στο πλατό της ταινίας «Death of a Salesman» και έκανε μαζί της ακατάλληλες συζητήσεις με θέμα το σεξ.
«Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα», γράφει χαρακτηριστικά η Χάντερ στο Hollywood Reporter και προσθέτει: «Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα οπίσθιά μου, μιλούσε για το σεξ μπροστά μου. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε ''Θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτορίδα. Οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια. Έφυγα άφωνη, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα».
Ταυτόχρονα, η Χάντερ αποκάλυψε ότι έγραφε στο ημερολόγιό της τις λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του Χόφμαν επί πέντε εβδομάδες και μετά το έστειλε στην αδελφή της.
«Σήμερα, την ώρα που συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθιά μου τέσσερις φορές», έγραφε χαρακτηριστικά σε αυτό και συμπλήρωνε: «Τον χτύπησα δυνατά και του είπα ότι ήταν ένας βρωμόγερος».
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ο προϊστάμενός της της είχε πει να ανεχθεί τη συμπεριφορά του ηθοποιού και να θυσιάσει κάποιες από τις αξίες της, για το καλό της παραγωγής. «Στα 49 μου, καταλαβαίνω ότι όσα έκανε ο Ντάστιν Χόφμαν ταιριάζει στο ευρύτερο μοτίβο του τι βιώνουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά και αλλού», σημείωσε στο άρθρο της και συμπλήρωσε: «Ήταν αρπακτικό, ήμουν παιδί και αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση».
Ο Χόφμαν απάντησε στα όσα του καταλόγισε η Άννα Γκράχαμ Χάντερ ζητώντας συγγνώμη.
«Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια για οτιδήποτε που μπορεί να έχω κάνει και να την έφερε σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», ανέφερε, σύμφωνα με τον Guardian.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση