GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Τσίπρας-Κοντονής να πάρουν θέση για την απαράδεκτη απόφαση της άδειας στον Κουφοντίνα

Στο θέμα της 48ωρης άδειας που δόθηκε από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος...


Στο θέμα της 48ωρης άδειας που δόθηκε από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στο θέμα της διήμερης άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα δήλωσε στους πολιτικούς συντάκτες: «Οι Έλληνες παρακολουθούν, σήμερα, σοκαρισμένοι την παροχή διήμερης άδειας στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη, τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο τρομοκράτης που δεν έχει ψελλίσει έστω μια συγνώμη στις οικογένειες των 11 πολιτών που σκότωσε, θα κυκλοφορεί για 2 εικοσιτετράωρα ανάμεσά μας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όχι μόνο δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια, αλλά σε όλες τις κατάπτυστες, για τη Δημοκρατία, δηλώσεις του έχει προειδοποιήσει ότι, αν του δοθεί η ευκαιρία, θα ξανασηκώσει το όπλο.

Δύο από τα τρία μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου της φυλακής υπάγονται στον Υπουργό της Δικαιοσύνης.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον κ. Κοντονή, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, να πουν ξεκάθαρα την άποψή τους για την απαράδεκτη αυτή απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση