GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις φυλακές Χαλκίδας ο Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη: Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και υπό φύλαξη

Της Άννας Κανδύλη "Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και υπό φύλαξη", είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, μετά τη λήξη της ...


Της Άννας Κανδύλη

"Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και υπό φύλαξη", είπε κλαίγοντας στο δικαστήριο, μετά τη λήξη της διαδικασίας, η Βίκυ Σταμάτη.

"Είναι προκατειλημμένοι, αδιαφορούν , περιφρονούν τον κόσμο", φώναξε από το εδώλιο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση για τις μίζες των εξοπλιστικών , έριξε αυλαία σήμερα μετά από σχεδόν 3 χρόνια αφότου ξεκίνησε.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου και άλλοι 6 κατηγορούμενοι επιστρέφουν στη φυλακή, άλλοι για μερικές μέρες και άλλοι για περισσότερο χρόνο.

Δεσμευμένα-Κατασχεμένα

Το δικαστήριο ολοκλήρωσε σήμερα τις συνεδριάσεις με την απόφαση του για τις δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, επιδίκασε αποζημίωση 1.570.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφύλαξη, καθώς μπορεί να διεκδικήσει κι αλλά στο μέλλον. Το μεγαλύτερο ποσό, ύψους 1 εκ. ευρώ επιδικάστηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, του οποίου όλη η περιουσία δεσμεύθηκε.

Οι δικαστές αποδέσμευσαν τρία ακίνητα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, λογαριασμούς με υπόλοιπα περίπου 15.000 ευρώ και τιμαλφή.

Η κα. Τσοχατζοπούλου είχε επιτρέψει ήδη τρία ακίνητα στο Δημόσιο από την αρχή της διαδικασίας. Επίσης αποδεσμεύθηκαν 3 ακίνητα και ένα οικόπεδο της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, καθώς εξ αρχής είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.

Στις φυλακές Χαλκίδας ο Άκης

Αύριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας, ενώ η κόρη του, Αρετή στις φυλακές Ελαιώνα Αθηνών.

Ενδεχομένως εκεί να οδηγηθεί και η Βίκυ Σταμάτη, η οποία όμως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό επειδή είναι μητέρα ανήλικου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση