GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μελάνια με τζιν και καπέλο… στο ναυτικό - -ΦΩΤΟ

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε για ακόμη μία φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Επισκέφθηκε με τον σύζυγό της το στρατιωτικό π...


Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε για ακόμη μία φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Επισκέφθηκε με τον σύζυγό της το στρατιωτικό προσωπικό στο Palm Beach της Φλόριντα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Μακριά από τα εντυπωσιακά φορέματα και τις επίσημης εμφανίσεις που την έχουμε συνηθίσει, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε μία πιο casual εμφάνιση. Φόρεσε ένα τζιν παντελόνι, ένα καρό πουκάμισο και casual μπλε παπούτσια. Τα μαλλία της ήταν πιασμένα σε μία απλή αλογοουρά, ενώ η «πινελιά» ήταν το καπέλο των φρουών της αμερικανικής ακτοφυλακής που επέλεξε να φοράει σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της!

Στη συνέχεια, πόζαρε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, ανάμεσα στους στρατιώτες και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο Twitter!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση