Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

  ΥΠΕΘΑ: Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια


  Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

  "Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια. Από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας" αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΘΑ και συνεχίζει:

  "Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς".

  "Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο «κείμενο» δεν έχει κατατεθεί πουθενά. Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα" καταλήγει η ανακοίνωση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΥΠΕΘΑ: Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr