GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΞΕΧΝΑ ο Ρουσόπουλος! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ (το Βατοπέδι) για την κυβέρνηση Καραμανλή...

Σταύρος Στραβόλαιμος    Όπως έγραψα και το πρωί σε μια σύντομη ανάρτηση μου, ο ξαναεμφανισθείς στο προσκήνιο Θοδωρής Ρουσόπουλος, δήλω...

 Όπως έγραψα και το πρωί σε μια σύντομη ανάρτηση μου, ο ξαναεμφανισθείς στο προσκήνιο Θοδωρής Ρουσόπουλος, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το δικαστήριο απάλλαξε τους πάντες για τις ιερές ανταλλαγές Βατοπεδίου, εννοώντας προφανώς και τον εαυτό του και όλους τους εμπλεκομένους τότε πολιτικούς.
Να πούμε δυο κουβέντες λοιπόν για να βάλλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κανένα δικαστήριο δεν δίκασε ποτέ πολιτικά πρόσωπα για την συγκεκριμένη υπόθεση διότι άπλα τα αδικήματα παραγράφηκαν με το κλείσιμο της βουλής από τον Καραμανλή.
Τι ακριβώς έγινε; Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι, μη πολιτικά πρόσωπα, υπηρεσιακοί παράγοντες δεν ενήργησαν με δόλο και ότι εκτελούσαν απλώς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. Για τους Εφραίμ και Αρσένιο μάλιστα, η απόφαση ανέφερε ότι δεν αποδείχτηκε ότι εξώθησαν υπαλλήλους στην τέλεση αξιοποίνων πράξεων και ότι θεωρούσαν ότι οι παραλίμνιες εκτάσεις και η Βιστωνίδα τους ανήκουν. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Τα πολιτικά πρόσωπα τώρα της Δεξιάς, κυρίως δε ο κ. Ρουσόπουλος, απεμπόλησαν το δικαίωμα στη δημόσια περιουσία και επέτρεψαν τις συζητήσεις, τις δοσοληψίες και τις ανταλλαγές σε βάρος του γενικού συμφέροντος. Ως εκ τούτου είναι φανερό οτι όταν γίνεται ανταλλαγή μιας λίμνης που ανήκει στο δημόσιο και όχι στη Μονή Βατοπεδίου, με άλλες δημόσιες εκτάσεις-φιλέτα, συνιστά προφανώς καραμπινάτη ζημιά σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

2 σχόλια

  1. Εκεί γύρω στο 2000-2003 άρχισε να στήνεται πέριξ της Νέας Δημοκρατίας και τον Κώστα Καραμανλή το σύστημα που αργότερα θα ρήμαζε τη χώρα και το κόμμα.

    Ο Κωστάκης λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχιλαμόγια της αγοράς, κυβέρνησε τη χώρα 5½ χρόνια, την άφησε να χρεοκοπήσει, υπομόνευσε κάθε αξιοκρατία, επέτρεψε στους κάθε λογής φίλους, κολλητούς, κουμπάρους και κομματικά σαχλοκούδουνα να αποµυζήσουν τον κρατικό κορβανά, θεοποίησε το ρουσφέτι, έκανε τη χώρα ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων.

    Ο Κ.Καραμανλής είχε τους πιο κακούς συνεργάτες που μπορούσε να έχει πρωθυπουργός.

    Ο Ρουσόπουλος για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε και επέβαλε την Ντοροφαυλοκρατία ,την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία του επιγόνου Κωστάκη

    Είχε διορίσει στην ΕΡΤ, που είχε υπό την απόλυτη εποπτεία τον φίλο του Παναγόπουλο ,τον κουμπάρο του Λουκάκο και τον Χουλιάρα τον πρώην συνέταιρο της γυναικάς του Μάρας (93000 ευρώ στον Χουλιαρα,80000 στον Παναγόπουλο, αλλά τόσα και … στον Λουκάκο τον κουμπάρο του … )και οι τρεις κατηγορούνται με πόρισμα "κόλαφος" για κακουργήματα και πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,ο ένας μάλιστα καταδικάστηκε ήδη… )

    Είναι παραφροσύνη σκέτη, οι υπαίτιοι και αυτουργοί της οικονομικής χρεοκοπίας, της σπατάλης του κοινωνικού χρήματος,να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και να πολιτικονταραβερίζοντε...με την Νέα Μιζοκρατία.

    Ήξεραν όλοι ότι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και άσχετοι με την διοίκηση και τα τηλεοπτικά , όμως τα κονόμησαν γιατί είχαν την τύχη να είναι κολλητοί του πρωθυπουργεύοντος Ρουσσό… και εταίροι της χρυσόκοτας Μάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε > 10:16:00 μ.μ.

    Εσύ όπως και ο κος Στραβολαίμης, γράφετε-γράφετε-λέτε-λέτε, κατηγορείτε και σηκώνετε σκόνη, αλλά τίποτε τεκμηριωμένο ή εμπεριστατωμένο δεν αναφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση