Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

  Αποχωρεί από την Χρυσή Αυγή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος


  Αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή στον Πειραιά», Ηλίας Κατσαφάδος. Ο κ. Κατσαφάδος ανεξαρτητοποιήθηκε και από τη δημοτική παράταξη, της οποίας είναι ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος.

  Ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, για την απόφασή του, ο κ. Κατσαφάδος έκανε λόγο για κομματικές παρεμβάσεις στο έργο του και κατήγγειλε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Α' Πειραιά, Νίκο Κούζηλο.

  Η επιστολή του έχει ως εξής:

  «Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησήμου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου...

  Η υποψηφιότητα μου είχε ως στόχο να έχω ωςδημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.

  Επειδήσέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που μεεμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι τηναξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.

  Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψωμέχρι το τέλος της θητείας μου

  Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Αποχωρεί από την Χρυσή Αυγή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος Rating: 5 Reviewed By: Press- gr