GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ! ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Κ. Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ...

Αντωνης Πανουτσος    ...ο Θέος να με συγχωρήσει αλλά αυτός μου φαίνεται υπερκομματικά κουτός Ypsilantis Tzouros Μην αναρωτιέστε γιατί ...


Αντωνης Πανουτσος 
 ...ο Θέος να με συγχωρήσει αλλά αυτός μου φαίνεται υπερκομματικά κουτός

Ypsilantis Tzouros
Μην αναρωτιέστε γιατί ο Ζαχαριάδης λέει αυτά που λέει.
Θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχαστεί η θήκη πούρων και η ακριβή πένα από το βίντεο του Τσίπρα.

Γιάννης Πουλάκης
Η αθώωση του Ναρκέμπορα!! ."αν δεν πουλήσω εγώ πρέζα θα πάψουν να υπάρχουν τοξικομανείς?"

Giorgos Petalotis
 Οταν βγαίνει ολημερίς στα κανάλια ένα πρόσωπο που η ιδιότητά του είναι διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε δηλαδή παράγει , ούτε επικοινωνεί πολιτική , τέτοιες ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ περί Υεμένης θα παρακολουθούμε. Ανάλογες με το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ της Αντουανέτας, από "αριστερά" στόματα .

Λεπτομέρειες ·
1. Η Υεμένη , για την οποία προφανώς προοριζόταν το πολεμικό υλικό , το αποπαίδι της Αραβικής Χερσονήσου , περνάει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη σύμφωνα με την UNICEF . 14 εκατομμύρια άνθρωποι , ο μισός πληθυσμός της απειλείται από την ΠΕΙΝΑ αφού η Σαουδική Αραβία , οι πελάτες μας , βομβαρδίζει καλλιέργειες. Μισό δε εκατομμύριο προσβλήθηκαν από ΧΟΛΕΡΑ μέσα σε τρεις μήνες .
2. Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ επίσης πρωταγωνιστούν .

Γιώργος Αλεξάτος
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Με έκδοση ανακοινώσεων και ψηφισμάτων από κάθε φορέα του εργατικού, λαϊκού και νεολαιίστικου μαζικού κινήματος. Με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τον χαρακτηρισμό ως ανεπιθύμητων σε κάθε πόλη και συνοικία των βουλευτών, που ανέχονται να έχουν ως διευθυντή της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας τον χυδαίο απολογητή των εγκλημάτων πολέμου.

Να απαιτήσουμε την άμεση διακοπή κάθε ενίσχυσης του πολεμικού οπλοστασίου της Σαουδικής Αραβίας από την Ελλάδα.

Να σταθούμε αλληλέγγυοι στον λαό και κυρίως στα παιδιά της Υεμένης, καταγγέλλοντας τους εγκληματίες πολέμου.

Να καταγγείλουμε την κυβέρνηση Τσίπρα που εκθέτει τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε ενδεχόμενα χτυπήματα αντεκδίκησης, για τον εξοπλισμό αυτών που μακελεύουν έναν λαό που σε τίποτα δεν μας έχει ενοχλήσει.

2 σχόλια

  1. αρχίδια Καλαβρέκα ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ επίδομα που από δεκα τρίτη σύνταξη ΈΓΙΝΕ ΦΑΚΈΛΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ οικογενείας...άλλα και η Ν.Δ ΠΑΣΟΚ κάνουν τα κορόιδα ΜΌΝΟ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΦΩΝΆΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τσιπράκο μπας και το βραβείο που σου δώσανε τόχει χρηματοδοτήσει ο σουλτάνος ερντογάν; Γιατί μόνο αυτός και ο παντουρκισμός έχουν ωφεληθεί από αυτά που έχεις κάνει, ( ευρωπαϊκό έργο; )…..δηλαδή να ανοίξεις τα σύνορα με την Τουρκία και να μπούνε στην Ελλάδα μας μέχρι τώρα περίπου 1.500.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, με στοιχεία της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν μπει από Αιγαίο και Έβρο 1.270.000. Ρε ανθέλληνα τσιπράκο από όλους αυτούς στην πατρίδα μας έχουν μείνει μόνο 60.000; Ρε ψευταρά τσιπράκο σε ποιον τα πουλάς αυτά τα καρατζογιλίκια; Τους έχεις μετρήσει; Και πότε και πως φύγανε από εδώ από την Ελλάδα και πήγανε όπου πήγανε; Ρε τσιπράκο, ρε βαλτέ του παντουρκισμού και του ερντογάν, μας έχεις πουλήσει στην Τουρκία και δεν το ξέρουμε; Ρε αφιλότιμε για αυτό το τρισάθλιο έργο σου σε βραβεύσανε στας ευρώπας; Ου να χαθείς, και να πας στην Τουρκία να ζήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση