Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

  Πως έφτασε η αντιτρομοκρατική στα ίχνη των εννέα προσαχθέντων


  Πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική αναφέρουν ότι  επιχείρηση έγινε σε τρία σπίτια σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.
  Συνολικά έχουν προσαχθεί εννέα άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, ενώ σε βάρος ενός από αυτούς εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
  Την ίδια ώρα, πηγές  αναφέρουν ότι η σημερινή έφοδος της αντιτρομοκρατικής, σχετίζεται με υπόθεση που διαδραματίστηκε το 2013, όταν το λιμενικό, ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη στα ανοιχτά της Χίου, είχε συλλάβει σε σκάφος έναν Τούρκο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 28 Νοε 2017, 1:17:00 μ.μ.

  Ο Θεός να μας φυλάξει από τον Φασισμό του Σύριζα!
  Πριν από λίγο στην στην Βουλή, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 12-13 μ.μ. σε μια επιτροπή ο βουλευτής του Σύριζα Μαντάς Χρήστος , δηλαδή ο Σύριζα, κατέθεσε ως σκέψη του; Την πρόταση να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα παίρνει τα όσα λέγονται από όλους τους βουλευτές και να τα επεξεργάζεται ούτως ώστε το παραγόμενο προϊόν να είναι ψαλιδισμένο-εμπλουτισμένο κατά πως θέλει αυτή η επιτροπή, ( και αυτό το προϊόν να δίδετε πιθανώς από κάποιο μέσον ως Ορθή Αλήθεια, δική μου σκέψη ) και ως παράδειγμα έφερε τρεις τυχαίες περιπτώσεις που κατά την γνώμη του χρειαζόταν ψαλίδισμα-εμπλουτισμο, και οι οποίες ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ, αφορούσαν θέσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας…….
  Ο Θεός να μας φυλάξει από τον Φασισμό του Σύριζα!
  Το πιο τραγικό είναι ότι ουδείς από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν κατάλαβε τίποτα….

  Item Reviewed: Πως έφτασε η αντιτρομοκρατική στα ίχνη των εννέα προσαχθέντων Rating: 5 Reviewed By: Press- gr