GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πολλά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή στην Αργολίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμυρισμένοι δρόμοι από την καταρρακτώδη βροχή δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα. Στην π...


Πλημμυρισμένοι δρόμοι από την καταρρακτώδη βροχή δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα.

Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο, ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς και μόνο με αυτοκίνητο μπορούσε κάποιος να τους διασχίσει.

Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωριό έχει φουσκώσει με αποτέλεσμα τα νερά να έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, ενώ πορτοκαλεώνες και αυλές σπιτιών έχουν καλυφθεί από λασπόνερα.

Επίσης στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο Ναυπλίου προς Νέα Τίρυνθα στην περιοχή Κατεβασιά έχει φουσκώσει και εκεί το ρέμα της περιοχής δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην διέλευση των οχημάτων.

Περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια υπήρξαν σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και ζημιές σε καταστήματα του Ναυπλίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η υπηρεσία πολιτική προστασίας με τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο από νωρίς το πρωί με μηχανήματα και προσωπικό επιλαμβάνονται των συμβάντων, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει αρκετούς δρόμους οι οποίοι περνούν μέσα από ρέματα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΜΠΕ

Πηγή βίντεο: YouTube αργολικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση