Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

  ΣΕ ΠΟΙΟΝ κατέληξε η μεζονέτα της Κηφισιάς που βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό...


  Η κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ήταν μια μεζονέτα, η οποία πέρασε στην κυριότητα της τράπεζας που κίνησε τη διαδικασία, δηλαδή της Eurobank.
  H προσφορά της επισπεύδουσας τράπεζας ήταν και η μόνη που είχε κατατεθεί έως την περασμένη Δευτέρα, καθώς η λήξη της προθεσμίας για την εγγραφή στο σύστημα όλων των υποψηφίων πλειοδοτών συνέπεσε με την αποχή των συμβολαιογράφων, που ουσιαστικά έληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
  Η τράπεζα άσκησε το δικαίωμα να διεκδικήσει το ακίνητο, θέλοντας ουσιαστικά να περάσει το μήνυμα ότι οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν χωρίς άλλες αναβολές, όπως αυτές που παρατηρούνται εδώ και πάνω από ένα χρόνο στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, λόγω της δράσης των συλλογικοτήτων.
  Το ακίνητο που πέρασε στην Eurobank έναντι 718.915 ευρώ –όσο ήταν δηλαδή και η τιμή εκκίνησης που είχε ορίσει η ίδια η τράπεζα– ήταν μεζονέτα 320 τ.μ. στην Κηφισιά με δύο θέσεις πάρκινγκ, που έφερε προσημείωση για ληξιπρόθεσμη οφειλή από το 2013, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.
  Το δάνειο είχε λάβει σύζυγος γνωστού επιχειρηματία ο οποίος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, αλλά και του παραδικαστικού κυκλώματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΣΕ ΠΟΙΟΝ κατέληξε η μεζονέτα της Κηφισιάς που βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr