GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης σε Κοντονή: Είστε μεγάλος θεατρίνος - Η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή...


Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η συζήτηση πήρε προσωπικό χαρακτήρα από την πρώτη τοποθέτηση του κ. Κοντονή, ο οποίος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ανέφερε: «μετά το κάζο με το κινητό και την εμφάνιση διαφόρων ως συνομιλητών της κυβέρνησης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα περίμενε κανείς να είναι λίγο πιο προσεκτικός ο κ. Γεωργιάδης όταν έρχεται στη Βουλή με το κινητό του και όταν προβαίνει σε αποκαλύψεις».

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει πως ο κ. Κοντονής πρέπει να αναγνωρίσει ότι έγιναν πραγματικές τραγωδίες από τον νόμο Παρασκευόπουλου και πως έχει έρθει η ώρα να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για αυτόν τον νόμο.

«Είστε μεγάλος θεατρίνος», είπε ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στον κ. Κοντονή και προσέθεσε: «αυτό που είπατε (για τον νόμο Παρασκευόπουλου) ήταν ένα καλό ρητορικό τέχνασμα, αλλά επειδή εγώ σας είπα πως ο Παρασκευόπουλος παραδέχτηκε ότι ο Μητσοτάκης είχε δίκιο, πάρτε τον ένα τηλέφωνο, αντί να παίζετε θέατρο στη Βουλή».

Σε αυστηρό ύφος και υψηλούς τόνους απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «οι αποσυμφορητικοί νόμοι είναι έκτακτοι νόμοι, τους αρχίσατε εσείς, η Νέα Δημοκρατία, και επειδή είχε φτάσει η κατάσταση στο μη περαιτέρω με 12.000 κρατούμενους, είχε πάρει η ελληνική κυβέρνηση κάποια μέτρα για να μην πληρώνει η ελληνική πολιτεία πρόστιμα και καταδίκες και γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς».

«Είτε υπήρχε, είτε δεν υπήρχε ο νόμος Παρασκευόπουλου, αυτός ο άνθρωπος (ο Δημήτρης Κουφοντίνας) θα είχε βγει από τη φυλακή, κατέληξε ο κ. Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση