GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος

Σειρά στοιχείων για την εγκληματικότητα, που σύμφωνα με την ίδια διαψεύδουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, παρουσίασε η ΝΔ, τονίζ...


Σειρά στοιχείων για την εγκληματικότητα, που σύμφωνα με την ίδια διαψεύδουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, παρουσίασε η ΝΔ, τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες ότι η ανίκανη κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα είναι επίσημα και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορούν τη λεγόμενη καθημερινή εγκληματικότητα. «Τα στοιχεία της Αστυνομίας, όχι μόνον αναδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος, καθώς δεν αισθάνεται καμία ντροπή να επικαλείται στη Βουλή στοιχεία που προφανώς έχει κατασκευάσει από το μυαλό του. Είτε ο ίδιος είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Έτσι, σύμφωνα με τη ΝΔ, «οι ληστείες με αρπαγή τσαντών από το 2014 στο 2016 αυξήθηκαν κατά 67,5% και δεν μειώθηκαν κατά 75%, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, οι κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, από το 2014 στο 2016, αυξήθηκαν κατά 25,5% και δεν μειώθηκαν κατά 7%, οι κλοπές και οι διαρρήξεις σπιτιών είναι αυξημένες κατά 5% (το 2015) και 2,5% (το 2016) σε σχέση με το 2014 και δεν υπήρξε μείωση κατά 8,6%, όπως ισχυρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ και οι ληστείες στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκαν από το 2014 στο 2016 κατά 32% και δεν υπήρξε μείωση κατά 22%. Τέλος, η ΝΔ επισημαίνει πως «οι ληστείες εντός σπιτιών έχουν αυξηθεί κατά 18,4% (το 2015) και κατά 3,5% (το 2016) σε σχέση με το 2014 και δεν μειώθηκαν κατά 22%, όπως είπε ο πρωθυπουργός».

«Αυτή είναι η αλήθεια την οποία μπορεί εύκολα κανείς να επιβεβαιώσει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας. Όλα τα άλλα που είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή είναι fake news με - φαρδιά πλατιά - την υπογραφή Τσίπρα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση