GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο σεξουαλικής επίθεσης και στην Τσινετσιτά

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά δεν αφορά το Χόλιγουντ, αλλά τον ιταλικό κινηματ...


Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά δεν αφορά το Χόλιγουντ, αλλά τον ιταλικό κινηματογράφο. Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν δήλωσε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair ότι υπέστη παρενόχληση από τον διάσημο Ιταλό σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε.

«Ήταν μια πρώτη συνάντηση ενόψει των γυρισμάτων της ταινίας «Ο θρύλος του 1900», δήλωσε η ηθοποιός. «Μετά από μια ήρεμη συζήτηση για το φιλμ, όταν ήμασταν έτοιμοι να χαιρετηθούμε, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ, για να φάμε πίτσα. Εγώ απάντησα ότι είχα ήδη μια υποχρέωση και σηκώθηκα για να φύγω. Με ακολούθησε μέχρι την πόρτα, με ακούμπησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στα αυτιά, με τα χέρια στο στήθος μου και με αρκετά επιθετικό τρόπο. Κατάφερα να ελευθερωθώ και έφυγα τρέχοντας».

Η 44χρονη σήμερα ηθοποιός πρόσθεσε ότι είχε μπει στο γραφείο του Τορνατόρε «αισθανόμενη σχεδόν πριγκίπισσα, ένα βήμα πριν από ένα όνειρο που μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αλλά έφυγα νιώθοντας τρομερά άσχημα».

Η εφημερίδα Corriere della Sera, αναφέρει ότι η Τρεβιζάν θυμάται την συνάντησή τους εκείνη: «Όταν μπήκε στο γραφείο ο σκηνοθέτης είχε ένα βλέμμα γοητευμένο, ενώ όταν αποφάσισα να φύγω το βλέμμα του ήταν γεμάτο μίσος».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης διέψευσε την καταγγελία κατηγορηματικά: «Με γεμίζει ευχαρίστηση το ότι μια νέα γυναίκα με θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Εγώ θυμάμαι μόνο μια συνάντηση σε αρμονικό κλίμα. Κατά συνέπεια απορρίπτω τους υπαινιγμούς σε βάρος μου και επιφυλάσσομαι να υπερασπιστώ την εντιμότητά μου στον κατάλληλο χώρο».

Πηγή πληροφοριών: Corriere della Sera, Vanity Fair, ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση