GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο τραγωδία στην Ξάνθη - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο - ΦΩΤΟ

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο στην ισόπεδη διάβαση που βρίσκεται στο δρόμο για τον ΟΑΕΔ Ξάνθης λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής...


Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο στην ισόπεδη διάβαση που βρίσκεται στο δρόμο για τον ΟΑΕΔ Ξάνθης λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής. Από τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία που κινείτο με κατεύθυνση την Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε μια γυναίκα με τον ανήλικο γιο της.

Από κάποιο μηχανικό πρόβλημα ή λανθασμένο χειρισμό το αυτοκίνητο βρέθηκε στις γραμμές ακινητοποιημένο. Το παιδί πρόλαβε να βγει από το αμάξι ενώ η μητέρα έμεινε μέσα και τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε 50 μέτρα από τη διάβαση την αμαξοστοιχία, η οποία μετατοπίστηκε.

Οι προστατευτικές μπάρες λειτουργούσαν κανονικά ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η οδηγός φέρεται να τις παραβίασε. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο καθώς και αρκετός κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση