GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανείπωτη τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Νεκροί πατέρας και τα δυο του παιδιά - Τι προηγήθηκε - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος ήταν εκείνος ο οποίος έβαλε τη φωτιά στο ...


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος ήταν εκείνος ο οποίος έβαλε τη φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο ο ίδιος τη ζωή του, όσο και τα δυο του παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, από τις αναθυμιάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 40χρονος, που ήταν χωρισμένος, είχε πάρει τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο. Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί έβαλε φωτιά σε ρούχα που είχε στοιβάξει σε μια γωνιά στη κρεβατοκάμαρα που κοιμούνταν τα παιδιά του.

Λίγο πριν, είχε αφήσει ιδιόχειρα σημειώματα, κολλημένα στον καθρέφτη του χολ, στα οποία έγραφε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο", αλλά και "εσείς με τρελάνατε".

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως την πυρκαγιά, που ήταν μικρής έκτασης και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο πατέρας στο «Γ.Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους. 

Ο 40χρονος άνδρας, ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση