GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη επικίνδυνος δραπέτης που είχε σκοτώσει αστυνομικούς έξω από τη ΓΑΔΑ

Ύστερα από επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στα Σπάτα 50χρονος δραπέτης των φυλακών, ο οποίος καταζητείτ...


Ύστερα από επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στα Σπάτα 50χρονος δραπέτης των φυλακών, ο οποίος καταζητείτο από τον Μάρτιο του 2015, που είχε πάρει άδεια και δεν επέστρεψε.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Καραμολέγκος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές τον Μάρτιο του 2015 και δεν επέστρεψε. Έναν χρόνο μετά την παραβίαση της άδειας, τον Μάρτιο του 2016, είχε πυροβολήσει έναν άνδρα μέσα σε Ι.Χ αυτοκίνητο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Για την υπόθεση αυτή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σημειώνεται ότι άδεια από τις φυλακές ο 50χρονος είχε πάρει και το 2011, την οποία είχε παραβιάσει, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

Στο σπίτι στα Σπάτα εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Αττικής και σήμερα το πρωί έγινε η επιχείρηση, όπου ο δραπέτης συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη μια γυναίκα που ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση