GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τον θάνατο του νονού της - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινημένη η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής ανακοίνωσε τον θάνατο του νονού της, ο οποίος ήταν γνωστός ηθοποιός του παλιού ελλη...


Συγκινημένη η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής ανακοίνωσε τον θάνατο του νονού της, ο οποίος ήταν γνωστός ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης, ο οποίος ήταν νονός της.

Ο Βασίλης Μαυρομάτης ήταν ηθοποιός, εκφωνητής και τραγουδιστής με πολλές συμμετοχές σε ταινίες τη δεκαετία του '60 και '70.

Μετά από αρκετά χρόνια συμμετείχε ξανά το 2011 στην κινηματογραφική ταινία "Το πέταγμα του κύκνου".

Έχει παντρευτεί 4 φορές και οι δύο από τις συζύγους του ήταν από το χώρο του θεάματος. Η μία ήταν η τραγουδίστρια Καίτη Χωματά με την οποία απέκτησε 2 κόρες και η άλλη -η τρίτη του σύζυγος- ήταν η Λίλα Καφαντάρη με την οποία απέκτησε την Ηλιάνα Μαυρομάτη που ακολουθεί τα χνάρια τους.

Όπως ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Βασίλης Μαυρομάτης είχε συνολικά πέντε παιδιά από τους γάμους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση