GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Ένοπλη επίθεση από άγνωστους δράστες δέχτηκαν στις 8 το βράδυ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη με ριπές αυτόματου όπλο...

Ένοπλη επίθεση από άγνωστους δράστες δέχτηκαν στις 8 το βράδυ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη με ριπές αυτόματου όπλου πιθανόν καλάσνικοφ.
Άγνωστο παραμένει αν ο στόχος ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ ή τα ίδια τα γραφεία του κόμματος.
Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί τυχόν τραυματισμοί, παρότι υπήρχε κόσμος μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λόγω και του ντιμπέιτ. Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαινα σε αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ μέσα από αυτό εναντίον της διμοιρίας και των γραφείων.
Υπενθυμίζεται πως η Αντιτρομοκρατική εξέταζε την πιθανότητα ο 29χρονος που συνελήφθη στην οδό Αλκαμένους να ετοιμαζόταν για χτύπημα στα Εξάρχεια, αφού είχε νοικιάσει για μερικές ημέρες διαμέρισμα στην περιοχή.

Πρόσθετα, στην Αντιτρομοκρατική είχαν φτάσει πληροφορίες που έκαναν λόγο για προετοιμασία ηχηρού χτυπήματος με στόχο ακόμα και αστυνομικούς και έτσι μοιραία έχει σημάνει συναγερμός καθώς θεωρείται βέβαιο ότι παραμένουν ασύλληπτοι τυχόν συνεργοί του 29χρονου.

Η οδός Χαριλάου Τρικούπη έχει αποκλειστεί από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την συλλογή καλύκων και τυχόν λοιπών στοιχείων.
Οι δράστες αμέσως μετά την ενέργειά τους διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα και στην περιοχή εξελίσσονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Γεννηματά: Είμαστε σοκαρισμένοι

Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ' επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτική παρέμβαση της στον ΑΝΤ1.
«Δεν επικοινώνησε ούτε ο πρωθυπουργός., ούτε ο αρμόδιος υπουργός μαζί μας», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματα στον ΣΚΑΙ. «Συνεργάτες μου μεταβαίνουν στην ΓΑΔΑ για ενημέρωση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα γραφεία μας και δεν έχουμε δει κανένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης όπως μας υποσχέθηκαν στα επανειλημμένα διαβήματα μας για τις συχνές επιθέσεις που δεχόμαστε» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση