GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ: Στόχος μου να σχηματίσω κυβέρνηση το συντομότερο

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι έχει στόχο να σχηματίσει κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν, μετά την κατάρρευση την...


Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι έχει στόχο να σχηματίσει κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν, μετά την κατάρρευση την περασμένη Κυριακή των συνομιλιών για έναν τριμερή κυβερνητικό συνασπισμό.

«Η Ευρώπη χρειάζεται μια ισχυρή Γερμανία, είναι επιθυμητό να έχουμε γρήγορα μια κυβέρνηση», δήλωσε η Μέρκελ σε κομματική συγκέντρωση, προσθέτοντας ότι η υπηρεσιακή κυβέρνησή της είναι ικανή να φέρει σε πέρας τις καθημερινές κυβερνητικές δραστηριότητες στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης.

Η Μέρκελ σημείωσε ότι είναι έτοιμη να μιλήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) αφού το κεντροαριστερό κόμμα ακύρωσε προηγούμενη απόφασή του και ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο να μιλήσει με τους συντηρητικούς. Η καγκελάριος υπογράμμισε όμως ότι οποιεσδήποτε συνομιλίες πρέπει να βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση