Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

  Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου.


  Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρχίσουν να ισχύουν αύριο λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με την τροχαία, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος, την Τετάρτη 15/11/2017 και την Πέμπτη 16/11/2017.
  Την Παρασκευή 17/11/2017, ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
  Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
  Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).
  Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
  Παρακαλούνται οι οδηγοί, από την Τετάρτη 15/11/2017 έως και την Παρασκευή 17/11/2017, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Rating: 5 Reviewed By: Press- gr