GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο σχόλιο του Έλληνα καθηγητή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, o καθηγητής του UCL Ευάγγελος Μαρκόπουλος εξηγεί του λόγους για τους οποίους έγραψε το σχόλιο που προκ...


Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, o καθηγητής του UCL Ευάγγελος Μαρκόπουλος εξηγεί του λόγους για τους οποίους έγραψε το σχόλιο που προκάλεσε σάλο για τον σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο καθηγητής, όπως γράφει στη νέα του ανάρτηση, αναφέρει πως δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα του διαλόγου, καθώς και αποσπάσματα της συζητήσεως του με τον δημοσιογράφο, και προσθέτει πως: "Έλληνας είναι αυτός που δείχνει την διαχρονική αγάπη του για την πατρίδα. Είχαμε και έχουμε πολλούς ξένους που τίμησαν την πατρίδα και έχουν θέση στην καρδιά μας, όπως ο Μπατίστα, ο Σχορτσιανίτης και άλλοι πολλοί.

Το θέμα δεν είναι με τους ξένους που γίνονται Έλληνες, αλλά με αυτούς που δηλώνουν Έλληνες και αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα, όταν αυτή τους καλεί".

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του καθηγητή στο facebook:

"Σχετικά με το σχόλιό μου για τον Αντετοκούνμπο, θα ήθελα να αναφέρω πως δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα του διαλόγου, καθώς και αποσπάσματα της συζητήσεως μου με τον δημοσιογράφο.

Έλληνας είναι αυτός που δείχνει την διαχρονική αγάπη του για την πατρίδα. Είχαμε και έχουμε πολλούς ξένους που τίμησαν την πατρίδα και έχουν θέση στην καρδιά μας, όπως ο Μπατίστα, ο Σχορτσιανίτης και άλλοι πολλοί.

Το θέμα δεν είναι με τους ξένους που γίνονται Έλληνες, αλλά με αυτούς που δηλώνουν Έλληνες και αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα, όταν αυτή τους καλεί.

Άλλα είπα, άλλα γράφτηκαν, και απορώ πως πήρε διάσταση ένα θέμα που το καλοκαίρι δέχτηκε σκληρή κριτική από χιλιάδες κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση