GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο άνδρας που μαχαίρωσε τον αστυνομικό για μια κλήση στη Γλυφάδα

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια ασκήθηκε σε βάρος του 37χρονου, ο οπο...


Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια ασκήθηκε σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος χθες, επιτέθηκε σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να του κόψουν κλήση, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνθρωπο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, απόφοιτος της Νομικής, ο οποίος προέρχεται μάλιστα, από γνωστή οικογένεια των νοτίων προαστίων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο 37χρονος, είχε διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητο του στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας και οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση. Ο οδηγός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και άρχισε να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς. Μάλιστα, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε αρχικά σε έναν αστυνομικό προκαλώντας του μια αμυχή στο χέρι και στη συνέχεια, μαχαίρωσε και δεύτερο αστυνομικό στη κοιλιά.

Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε σε κατάστημα οπτικών και τελικά συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση