GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στην άσφαλτο - Αυτοκίνητο εμβόλισε λεωφορείο του ΚΤΕΛ - ΦΩΤΟ

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας, στη Φθιώτιδα. Ένα Ι.Χ μόλις είχε βγει από την νέα εθνική οδό, οδηγο...

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας, στη Φθιώτιδα. Ένα Ι.Χ μόλις είχε βγει από την νέα εθνική οδό, οδηγούμενος στην παλαιά, εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σημείο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη τροχαία, φαίνεται να ανέπτυξε αμέσως ταχύτητα, με συνέπεια ο οδηγός του να μη δει το στοπ που υπήρχε σε διασταύρωση, με συνέπεια να εμβολίσει με σφοδρότητα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ερχόταν από Αγία Μαρίνα προς Λαμία.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ διαλύθηκε μπροστά ενώ άρπαξε φωτιά που έσβησε διερχόμενος οδηγός.

Παρ' όλ' αυτά, ο 29χρονος οδηγός του ΙΧ γλύτωσε μόνο με γρατσουνιές και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για προληπτικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κανείς από τους 25 επιβάτες του λεωφορείου, επίσης, δεν έπαθε το παραμικρό και συνέχισαν τη διαδρομή τους με άλλο λεωφορείο που ήρθε ειδικά για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση