GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβες» και καυτά παρασκήνια για τη θεατρική Αθήνα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Στα γράφω σε... τίτλους να μην βαριέσαι. Προσδέσου και φύγαμε να τα μάθεις...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Στα γράφω σε... τίτλους να μην βαριέσαι. Προσδέσου και φύγαμε να τα μάθεις όλα.
-ΘΑ... περιοδεύσει ανά την Ελλάδα η Μαντάμ Σουσού; Θα αφήσει το... Μπύθουλα και τα ... Κολωνάκια και θα «χτυπήσει» σε φεστιβάλ ανά τη χώρα; Κάτι τέτοιο κυκλοφορεί στην πιάτσα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάτσε να το τσεκάρω πρώτα και σε ενημερώνω... Για την ώρα «σπάει πόρτες» στο «Παλλάς» αποτελώντας το απόλυτο sold out της σεζόν με το κοινό να αποθεώνει τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και όλη την γερή παρέα τους...
-ΟΥΡΕΣ γίνονται και στο γειτονικό θέατρο «Αλίκη» όπου αρέσει πολύ το «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» με την «σαρωτική» Βίκυ Σταυροπούλου να...δίνει ρέστα [τι ενέργεια, τι δυναμική, τι μέτρο και πως «περνά» από τα κωμικά στα δραματικά-υπέροχη], έχοντας στο πλευρό της τους καίριους Τάσο Χαλκιά [στο φινάλε είναι τόσο συγκινητικός που δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου!], Χριστίνα Τσάφου [πολύτιμη για κάθε δουλειά πάντα], Ελένη Καρακάση[φωνάρα], Λευτέρη Ελευθερίου [καίρια ευθύβολος ], Κωνσταντίνο Κακούρη [αμεσότητα και έντονη σκηνική παρουσία] κλπ. Θες και είδηση; Ναι, θέλεις.
-ΠΗΓΕΣ μου λένε πως υπάρχει η σκέψη να δούμε και του χρόνου στο «Αλίκη» την παράσταση αυτή του Πέτρου Ζούλια. Και για να βγει ως παραγωγή και γιατί έχει... ρεύμα. Αυτό μου περιήλθε, δεν ξέρω αν ισχύει. Ρωτάω και επανέρχομαι. Πού; Μα στην περίφημη Στοά Σπύρου Μήλιου που γίνεται το καλύτερο «παιχνίδι»της πόλης! Ένα πέρασμα από το λατρεμένο City Bistro και το Bar de Theatre να κάνεις, χτυπώντας φυσικά και ατμοσφαιρικό Zonars [Χρύσανθε Πανά,το μεγαλείο σου] και βγήκε το ρεπορτάζ αν έχεις τις κατάλληλες άκρες. Επανέρχομαι.
-ΑΡΟΝ-άρον «κατεβαίνουν», μου λένε πηγές μου, οι «Ιδιωτικές ζωές» από το «Γκλόρια». Πρώτος στο έγραψα ότι... πέφτει η αυλαία, αλλά χθες έμαθα ότι τη ρίχνουν τελικά ακόμα νωρίτερα. Μέχρι Κυριακή-αν θέλετε να πάτε.
-ΣΥΖΗΤΑ για του χρόνου για το «Γκλόρια» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Τον είδανε, μου λένε, να τρώει με τον θεατρικό επιχειρηματία Τάσο Παπανδρέου προκειμένου να «χτυπήσει» εκεί τον επόμενο χειμώνα με κάτι ιδιαίτερο που έχει στα χέρια του-να μην βιάζεσαι,θα στα γράψω όταν έρθει η ώρα. Θες να μάθεις αν «κλείδωσε» η συμφωνία; Όχι,μια και ο εν λόγω επιχειρηματίας κάνει θετικότατες συζητήσεις με τον «δαιμόνιο» Μίλτο Σωτηριάδη να γίνει το «Γκλόρια»,το... παράρτημα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου του-και με τη βούλα! Διόλου κακή ιδέα,γιατί και το «Πέτρες στις τσέπες του» -δικό τους είναι κι αυτό- γεμίζει το θέατρο «Κιβωτός».
-ΓΙΑΝΝΗΣ μόνος ψάχνει! Άρα ψάχνεται ο Τσιμιτσέλης που αποφάσισε να «χτυπήσει» από του χρόνου με δική του παραγωγή. Είναι «γάτος» ,επομένως θα τη βρει την άκρη του. Το καλό το παλικάρι κλπ κλπ.
-ΣΥΝΑΝΤΑ ξανά τον Αλέξανδρο Ρήγα η... Μαρίνα Κουντουράτου του; Πληροφορίες μου λένε πως ο ακάματος καλλιτεχνικά Ρήγας ζήτησε από την Εβελίνα Παπούλια να συμπράξει στο «Fame»του και ότι εκείνη είναι θετικότατη - όταν υπογράψει, θα σου πω.
-ΟΧΙ, δεν θα κάνουν νέα βερσιόν του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» οι Ρήγας και Αποστόλου.Ρώτησα την...πηγή[!] και είπε πως δεν υπήρξε καμία τέτοια κουβέντα. Η μόνη σκέψη που υπάρχει εδώ και καιρό είναι να μεταφερθεί το «Τι ψυχή» στη σκηνή,αλλά μόνο αν βρεθούν οι ιδανικές συνθήκες...
-ΕΡΧΕΤΑΙ...βόμβα από τον Γιώργο Κιμούλη; Έμαθα πως έχει δώσει μια συνέντευξη που θα συζητηθεί τρελά,με εκείνον να γίνεται... βιτριολικός όσο ποτέ. Είναι να μην πάρει φόρα ο King George!Γίνεται...Kill George!
-ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΙ είδες;Για 50 παραστάσεις ανέβηκε, «έφυγαν» οι δέκα[;], για τρέξε, μην μου κλαίγεσαι μετά ότι το έχασες. Κέντημα κάνει ο ίδιος,έξοχη είναι πλάι του η Ανθή Σαββάκη. Όταν λέμε ΘΕΑΤΡΟ, εννοούμε ΘΕΑΤΡΟ. Α,μια και μιλάμε για ΘΕΑΤΡΟ ξεκινούν σήμερα οι παραστάσεις της έξοχης «Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα»του «μαιτρ» Μαστοράκη στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.Τρέξε.
-ΟΥΡΕΣ στον «Ζορμπά»που ανέβασε με έμπνευση ο Σταμάτης Φασουλής στο «Βέμπο». Βαλτινός-Ζορμπάς σε μια απ’ τις μεγαλύτερες «νίκες»του -κι από κοντά και ο Μέμος Μπεγνής στα καλύτερά του. Οι δυσοίωνοι που έλεγαν πως το αθηναϊκό κοινό μπορεί να μην «τσιμπήσει» στο Ζορμπά διαψεύστηκαν οικτρά μια και η παράσταση «φουλάρει». «Φουλάρουν»μου λένε και οι «Γαμπροί της Ευτυχίας»του Μπέζου στο «Προσκήνιο» - πρέπει να πάω αμεσότατα.
-Δεύτερος... χωρισμός για τη Βάσω Λασκαράκη. Μετά τον κανονικό, χώρισε μαθαίνω και απ’τον Κώστα Σπυρόπουλο που την είχε κλείσει για παρτενέρ του... Άλλαξε γνώμη στη διαδρομή ο πολυσχιδής Σπυρόπουλος και τελικά θα ανεβάσει το δοκιμασμένο και αγαπημένο «Τοκ-Τοκ» του με θίασο που θα έχει εκπλήξεις. Λασκαράκη δεν θα έχει,όχι. Τα «μαγειρέματα»προχωρούν και το ραντεβού θα δοθεί Δευτέρες-Τρίτες στο «Ήβη». Το «ανατρεπτικό» που έχει ο Κώστας είναι απ’ τους μεγάλους άσσους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση