GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαδούρο συμπαίκτης του Μαραντόνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι θα παίξει ποδόσφαιρο σήμερα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον θρύλο του παγκοσμίο...


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι θα παίξει ποδόσφαιρο σήμερα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται από χθες, Δευτέρα, στο Καράκας.
"Θα παίξω υπό τη διεύθυνση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πίσω, στην άμυνα. Είμαι καλός στην άμυνα και στην εκτέλεση των πέναλτι", δήλωσε ο Μαδούρο χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παρίστατο σε επίσημη τελετή στην οποία ήταν και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Νωρίτερα, ο Μαραντόνα υπέγραψε συμβόλαιο στο Καράκας με το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur για την παραγωγή μιας εκπομπής κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία. Η τηλεοπτική εκπομπή θα ονομαστεί "Από το χέρι του 10" σε αναφορά στο γκολ που έβαλε χρησιμοποιώντας το χέρι του χωρίς να γίνει αντιληπτό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1986 στο Μεξικό, το οποίο κέρδισε η Αργεντινή. Η φανέλα του Μαραντόνα είχε τον αριθμό 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση