GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουτζντεμόν προς ΕΕ: Θα συνεχίσετε να βοηθάτε τον Ραχόι σε αυτό το πραξικόπημα;

Ο καθαιρεθείς πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν, άσκησε κριτική σήμερα στην ΕΕ για τη στήριξη που παρείχε στο «πραξικόπημα» πο...


Ο καθαιρεθείς πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν, άσκησε κριτική σήμερα στην ΕΕ για τη στήριξη που παρείχε στο «πραξικόπημα» που κίνησε, σύμφωνα με τον ίδιο, ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι εναντίον της περιφέρειάς του, η οποία τέθηκε σε καθεστώς κηδεμονίας από τα τέλη Οκτωβρίου.
«Θα αποδεχθείτε το αποτέλεσμα της ψήφου των Καταλανών (σ.σ την 21η Δεκεμβρίου) ή θα συνεχίσετε να βοηθάτε τον Ραχόι σε αυτό το πραξικόπημα;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με Καταλανούς δημάρχους στις Βρυξέλλες.
Ήταν η πρώτη φορά που ο Κάρλες Πουτζντεμόν πήρε τον λόγο δημοσίως μετά την απόφασή της βελγικής δικαιοσύνης, την Κυριακή, να τον αφήσει ελεύθερο υπό περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση