GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς προηγούμενο τα μέτρα ασφαλείας στις Χριστουγεννιάτικες αγορές της Γαλλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς προηγούμενο είναι τα μέτρα ασφαλείας στις φετινές Χριστουγεννιάτικες αγορές της Γαλλίας. Στο Στρασβούργο υπάρχουν 17 σημεία ελέγ...


Χωρίς προηγούμενο είναι τα μέτρα ασφαλείας στις φετινές Χριστουγεννιάτικες αγορές της Γαλλίας.
Στο Στρασβούργο υπάρχουν 17 σημεία ελέγχου όπου 140 αστυνομικοί φιλτράρουν όσους θέλουν να πλησιάσουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης. « Ο κίνδυνος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος είναι πάντα ορατός», δηλώνει ο περιφερειάρχης Ζαν Λουκ Μαρξ.
Τη γιορτινή αγορά του Στρασβούργου απαρτίζουν 300 σαλέ και περίπου 15 θεματικά περίπτερα. Επί 36 ημέρες αναμένονται πάρα πολλοί πολίτες. Τα περίπτερα θα λειτουργούν έως και τις 24 Δεκεμβρίου στη νησίδα του Στρασβούργου και εως τις 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή του καθεδρικού ναού της πόλης.

Σε όλες τις εισόδους της χριστουγεννιάτικης αγοράς, περιφρουρούν στρατιώτες της επιχείρησης Σαντινέλ και η αστυνομία διεξάγει τακτικούς ελέγχους ταυτότητας.

Η καρδιά της χριστουγεννιάτικης αγοράς είναι αποκλειστικά για πεζούς. Στους δρόμους έχουν τοποθετηθεί ειδικές μπάρες που επιτρέπουν την διέλευση μόνο επαγγελματικών αυτοκινήτων σε συγκεκριμένες ώρες.Στο Παρίσι για λόγους ασφαλείας φέτος απαγορεύτηκε η Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση