GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να ανταλλάξετε τα χάρτινα εισιτήρια με ηλεκτρονικά

Για τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοχοι των χάρτινων εισιτηρίων μπορούν να τα ανταλλάξουν με αντίστοιχα ηλεκτρονικά, ενημερώνει ο ΟΑΣΑ. ...


Για τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοχοι των χάρτινων εισιτηρίων μπορούν να τα ανταλλάξουν με αντίστοιχα ηλεκτρονικά, ενημερώνει ο ΟΑΣΑ.
Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ επισημαίνει:
α. Οι κάτοχοι εισιτηρίων έως 10 τεμάχια τα ανταλλάσσουν στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στον σταθμό της Ομόνοιας όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες από 07.00 π.μ. έως τις 21.30 μ.μ. ή στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΣΥ ΑΕ (Παρνασσού 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ.
β. Οι κάτοχοι περισσότερων των 10 εισιτηρίων τα ανταλλάσσουν στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08.00 μέχρι τις 14:00.
Σημειώνεται παράλληλα, ότι η ανταλλαγή χάρτινων εισιτηρίων με αντίστοιχα ηλεκτρονικά πραγματοποιείται έως τα τέλη του 2017.
Όσον αφορά στη διαδικασία ανταλλαγής των χάρτινων εισιτηρίων, αυτή πραγματοποιείται ως εξής :
Α. Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία προσωποποιημένης κάρτας (ATH.ENA Card).
Προϋποθέσεις:
Σε κατόχους προσωποποιημένης κάρτας.
Με έκδοση προσωποποιημένης κάρτας εφόσον προσκομίζεται:
Έγγραφο για την ταυτοπροσωπία (Αστυνομικό Δελτίο ταυτότητος ή Διαβατήριο & έγγραφο που πιστοποιεί τον αριθμό ΑΜΚΑ)
Ή η εκτύπωση του Εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το www.athenacard.gr.
Β. Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία απρόσωπης κάρτας (ATH.ENA Card).
Προϋποθέσεις:
Σε κατόχους ανώνυμης κάρτας.
Με έκδοση ανώνυμης εφόσον επιδεικνύεται σχετικό έγγραφο για την ταυτοπροσωπία (Αστυνομικό Δελτίο ταυτότητος ή Διαβατήριο)
Γ. Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων αντιστοιχίζεται με πολλαπλό εισιτήριο (ATH.ENA Ticket):
Προϋποθέσεις:
Σε κατόχους πολλαπλών εισιτηρίων.
Με έκδοση νέου πολλαπλού εισιτηρίου.
Επισημαίνεται παράλληλα ότι οι Δικαιούχοι Μειωμένης μετακίνησης για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ή πολλαπλού εισιτηρίου, πρέπει να φέρουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που πιστοποιούν το δικαίωμα (π.χ. οι κάτω των 18 και οι άνω των 65 Αστυνομικό Δελτίο ταυτότητος ή έγγραφο που να φέρει την ημερομηνία γέννησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση