GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! «ΟΧΙ στα Ορυχεία Βωξίτη στα Μέγαρα...»

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στην Κατεχάκη απ' όπου και η φωτογραφία, βρίσκονται  ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ...


Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στην Κατεχάκη απ' όπου και η φωτογραφία, βρίσκονται  ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα Ορυχεία Βωξίτη.  Μετά την  απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που λέει “ΟΧΙ στα Ορυχεία Βωξίτη στα Μέγαρα”, οι κινητοποιήσεις  συνεχίζονται μέχρις ότου αποσοβηθεί οριστικά ο κίνδυνος δημιουργίας Ορυχείων Βωξίτη στην Μεγαρίδα.
Ο δήμαρχος Μεγαρέων  και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα έχουν σήμερα συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην Αθήνα και για το λόγο αυτό απεύθηναν και σχετικό κάλεσμα στους κατοίκους της περιοχής.

Το κάλεσμα έχει ως εξής:
«ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Μεγαρικέ Λαέ επιβάλλεται η ισχυρή παρουσία σου
Την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 o Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης και η Επιτροπή Αγώνα έχει συνάντηση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που έχει την θεσμική αρμοδιότητα για αδειοδότηση των ερευνητικών γεωτρήσεων βωξίτη.
Στη συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και όλοι οι Βουλευτές της Περιφέρειάς μας. Η συνάντηση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για τον Αγώνα και για το λόγο αυτό επιβάλλεται πολυπληθής παρουσία του Μεγαρικού λαού.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
να παρευρίσκονται έμπροσθεν του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (οδός Κατεχάκη 56, ΑΘΗΝΑ) την Τετάρτη 1 η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.30. Από τα ΜΕΓΑΡΑ θα ξεκινήσουν πούλμαν από την Πλατεία Ηρώων, το πρωί ώρα 10.00.»





Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων, έγινε άλλωστε και η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας των κατοίκων των Μεγάρων, ενάντια στην προοπτική λειτουργίας ορυχείου βωξίτη στην Μεγαρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση