GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αλβάρο - Τι πήρε τελικά μετά το διαζύγιο με την Αθηνά

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ενώ η Αθηνά καμαρώνει, καθώς πήρε την εκδίκησή της ως γνήσια απόγονος του Αριστοτέλ...


Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ενώ η Αθηνά καμαρώνει, καθώς πήρε την εκδίκησή της ως γνήσια απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση! Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει, αφού, ύστερα από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν να τα βρουν και να δώσουν μία λύση που κανένας δεν περίμενε.

Την αποκάλυψη για το διαζύγιο σε αμοιβαία συμφωνία έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunde», το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά σε χθεσινό του δημοσίευμα τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα Μιράντα αποφάσισαν να λήξουν τον μεταξύ τους πόλεμο και να τα βρουν ειρηνικά, διευθετώντας στις δικαστικές αίθουσες του Βελγίου ό,τι τους χώριζε ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, και οι δύο εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με τους Βέλγους δικηγόρους της Αθηνάς, που μίλησαν στο περιοδικό, το διαζύγιο έχει εκδοθεί, με τους δύο αντιδίκους να έχουν καταλήξει σε μία φιλική συμφωνία για όλα τα θέματα.

Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν πάνω-κάτω τα 400 εκατομμύρια δολάρια (βάσει των υπολογισμών του, τόσο προκύπταν, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και τι επιχειρήσεις με τα άλογα που είχε από κοινού το ζευγάρι), τελικά ο ιππέας playboy αρκέστηκε σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον απαίτηση. Και δεν είναι πολλά...

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές, αλλά και τον ίδιο τον Ντόντα σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει για το μέλλον.

Απιστίες

Αυτό φαίνεται πως τον συμβούλευσαν και οι δικηγόροι του, οι οποίοι τον βοήθησαν να πάρει την πιο σωστή απόφαση με γνώμονα από την μία πλευρά τις λεπτομέρειες του προγραμιαίου συμβολαίου και από την άλλη, τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα με τις απιστίες (εκείνος τις παραδέχτηκε με παράδοξους τρόπους, εμφανίζοντας στο δικαστήριο την Αθηνά ως ψυχολογικά ασταθή).

Αντίθετα, η Αθηνά δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει τα πράγματα στη μοίρα τους, μετά τον διασυρμό που υπέστη σχετικά με τη συμπεριφορά της, τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε παιδιά μαζί του, αλλά και τη δημοσιοποίηση της επ' αυτοφώρω σύλληψης του Ντόντα να την απατά μέσα στο σπίτι τους στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα.

Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ένα αίσιο τέλος στην κόντρα και στον γάμο τους, κρατώντας από αυτόν μόνο τις ελάχιστες ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση