GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Αυτό είναι το πανέμορφο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ...

Κόρη αστυνομικού που υπηρετεί στην ασφάλεια Μυτιλήνης είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς εντοπίστηκε να...


Κόρη αστυνομικού που υπηρετεί στην ασφάλεια Μυτιλήνης είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης.


Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λέσβου ενώ στο πλευρό του πατέρας βρίσκεται ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε φύγει από τη Λέσβο και είχε εγκατασταθεί στην Καλαμάτα όπου φέρεται να φοιτούσε σε ένα ΙΕΚ.


Το πανέμορφο μοντέλο μάλιστα στο λογαριασμό της στο facebook έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από την Αιθιοπία όπου ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μέχρι να φτάσει στο Χονγκ Κονγκ όπου και συνελήφθη.

Η 19χρονη οδηγήθηκε χθες στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση