ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Μήνυση Πατεράκη κατά Καμμένου - Τι ισχυρίζεται ο σύμβουλος επιχειρήσεων για το επίμαχο τηλεφώνημα

Share it:

Απάντηση στην καταγγελία του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής, στην οποία ενέπλεξε τον Γιώργο Πατεράκη, έδωσε με μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του υπουργού ο σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει πως ένα απειλητικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί για τον ίδιο και την οικογένειά του, είχε προέλθει από το τηλέφωνο του κ. Πατεράκη.

Η απάντηση του κ. Πατεράκη ήταν άμεση, κάνοντας λόγο για «ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία σε βάρος του»

Όπως είπε ο σύμβουλος επιχειρήσεων, ο ίδιος επικοινώνησε μία φορά με τον υπουργό ζητώντας του να συναντηθούν, προκειμένου να του αποδείξει ότι δεν είναι έμπορος όπλων, όπως ο Πάνος Καμμένος έχει επανειλημμένως ισχυριστεί.

Share it:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση