GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Μέσι για τον Νεϊμάρ που θα συζητηθεί

Ο Λιονέλ Μέσι εντόπισε αρκετά θετικά μετά από την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για τις δύο ομάδες που υπολογίζει...


Ο Λιονέλ Μέσι εντόπισε αρκετά θετικά μετά από την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για τις δύο ομάδες που υπολογίζει περισσότερο αυτήν τη στιγμή στο Champions League.

"Η αποχώρηση του Νεϊμάρ προκάλεσε αλλαγές στο αγωνιστικό μας στιλ. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε επιλογές στην επίθεση, αλλά είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά και το κέντρο μας παίζει πιο ψύχραιμα και είμαστε πιο ισορροπημένοι. Μας έκανε δυνατότερους αμυντικά", τόνισε αρχικά ο Αργεντινός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ τη φετινή χρονιά, έχοντας μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα: "Είναι προσωρινό. Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μία ομάδα όπως η Ρεάλ να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Στο τέλος, όμως, λόγω του ρόστερ και των παικτών τους, θα παλεύουν ξανά για όλους τους τίτλους. Επειδή πάντα έτσι γίνεται".

Τέλος, σχολίασε το Champions League και τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ξεχωρίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι ως τις βασικές αντιπάλους της Μπαρτσελόνα.

"Η Σίτι αποτελεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες μέχρι στιγμής στη σεζόν, μαζί με την Παρί. Όμως είναι νωρίς ακόμα. Δεν θα ξέγραφα ποτέ τη Ρεάλ, λόγω της κλάσης και της εμπειρίας της, αν και δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αυτήν τη στιγμή. Ούτε θα ξέγραφα την Μπάγερν. Η Μπάγερν αποτελεί την άλλη μεγάλη ομάδα που θα είναι έτοιμη όταν έρθει το φινάλε της σεζόν".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση