GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος- Κουμουτσάκος κατά Κοτζιά για τη Σ. Αραβία: Δεν μας αφήνει να δούμε τα έγγραφα- ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν τα διαβαθμισμένα έγγραφα για τον ρόλο του Τζον Σφα...


Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν τα διαβαθμισμένα έγγραφα για τον ρόλο του Τζον Σφακιανάκη που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύμβαση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ και της ΔΗΣΥ, Γιώργος Κουμουτσάκος και Ανδρέας Λοβέρδος άσκησαν έντονη κριτική στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά καταγγέλλοντας ότι δεν τους επιτρέπει να δουν τα έγγραφα, παρά τα όσα είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
Ο κ. Λοβέρδος άφησε να εννοηθεί ότι επίτηδες ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να εμποδίσει να περιέλθουν στη γνώση του τα συγκεκριμένα έγγραφα, διότι, όπως υποστήριξε, από τα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος προκύπτει ότι ο υπουργός Εξωτερικών γνώριζε πριν από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 27 Φεβρουαρίου 2017 την εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ενημέρωσε δε, ότι παρά τα προσκόμματα που θέτει ο υπουργός Εξωτερικών ο ίδιος θα λάβει γνώση των εγγράφων καθώς έχει πάρει επίσημη εξουσιοδότηση από την πρόεδρο της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.
«Οι ανακοινώσεις του κ. Κοτζιά είναι ακατανόητες. Ο πρωθυπουργός την Δευτέρα είπε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που κατέθεσε προφορικά και κάλεσε τους προέδρους των κομμάτων να πάνε στο υπουργείο Εξωτερικών, για να τα δουν. Μου ζήτησε η κυρία Γεννηματά να πάω εκ μέρους της και να τα δω. Πήγα και ένας υπάλληλος από το διπλωματικό γραφείο του υπουργού μου είπε ότι δεν είχε ενημέρωση και εντολή. Διαμαρτυρήθηκα και εισέπραξα την απαράδεκτη κριτική από τον κ. Κοτζιά. Δεν έκανα κάτι παραπάνω από αυτά που είπε ο πρωθυπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος είπε τα εξής:
«Χθες ζήτησα από τον κ. Κοτζιά να ενημερωθώ ως εκπρόσωπος του επικεφαλής του κόμματός για τα έγγραφα που ο πρωθυπουργός κατέστησε διαθέσιμα. Έστειλα επιστολή και εισέπραξα κριτική από τον κ. Κοτζιά που είπε ότι αυτά είναι τερτίπια επικοινωνιακά. Καταθέσαμε ήδη και είναι στο υπουργείο εξωτερικών, εξουσιοδότηση του κ. Μητσοτάκη που με εξουσιοδοτεί πλήρως και εγγράφως να λάβω γνώση του συνόλου των εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση» είπε ο κ. Κουμουτσάκος για να συνεχίσει «Τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ. Περιμένω ότι τώρα ο κ. Κοτζιάς δεν θα αρνηθεί την ενημέρωση. Αν το κάνει θα υπάρχει προσπάθεια φίμωσης, συσκότισης και μεθόδευσης για να μην έρθει τίποτα σε γνώση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο ίδιος ενημέρωσε το Σώμα ότι η ΝΔ θα καταθέσει επίκαιρη επερώτηση προς τον κ. Κοτζιά.
Δείτε εδώ το βίντεο:

5 σχόλια

  1. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ,
    ΣΤΙΣ 3-4 ΔΕΚ.2017,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ,
    ΣΤΙΣ 7-8 ΔΕΚ.2017,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Κλ.30 Νοε 2017, 2:11:00 μ.μ.

    Είστε αφελείς κ.κ. Λοβέρδε και Κουμουτσάκο γιατί πιστέψατε τον κ. Τσίπρα που σας κάλεσε να δείτε τα έγγραφα!
    Πρώτη φορά λέει ψέμματα;
    Ο άνθρωπος είναι επιτυχημένος επαγγελματίας του ψεύδους!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε αφελείς κ.κ. Λοβέρδε και Κουμουτσάκο γιατί πιστέψατε τον κ. Τσίπρα που σας κάλεσε να δείτε τα έγγραφα!
    Πρώτη φορά λέει ψέμματα γραφει ο 30 Νοε 2017, 2:11:00 μ.μ. ενώ οι πασοκονεοδημοκρατες μαςφλωμοσαν στην αλήθεια......Δεν γνωρίζουν πως η Σαουδική Αραβία, με την οποία υπογράφουν συμφωνίες εκατομμυρίων οι ΗΠΑ του Τραμπ, είναι μια από τις μηχανές κατασκευής των ισλαμοφασιστών του Ισλαμικού Κράτους και των ανάλογων τεράτων του παρελθόντος; Μήπως δεν ξέρουν τι γίνεται στην Υεμένη; Δεν ξέρουν πως δύο εκατομμύρια παιδιά στην Υεμένη υποφέρουν από οξύ υποσιτισμό;

    Δεν γνωρίζουν πως κάθε 10 λεπτά ένα παιδί πεθαίνει στην Υεμένη από ασθένειες που μπορούν να αποφευχθούν;

    Δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να εκδηλωθεί στην Υεμένη «ο μεγαλύτερος λιμός» των τελευταίων δεκαετιών;
    Αν δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά ας διαβάσουν πως η Διεθνής Αμνηστία «καλεί την Ελλάδα να ανακαλέσει άμεσα την πώληση και μεταβίβαση πολεμικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία και να αρνηθεί να εγκρίνει τη μεταφορά, προς τα μέρη της σύγκρουσης στην Υεμένη, κάθε είδους συμβατικών όπλων, πυρομαχικά και εξαρτήματα πολεμικού εξοπλισμού». Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως «η Διεθνής Αμνηστία έχει τεκμηριώσει ότι οι χιλιάδες θάνατοι αμάχων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προκαλούνται από αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού υπό τη Σαουδική Αραβία, παραβιάζουν το δίκαιο του πολέμου και συνιστούν εγκλήματα πολέμου. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να πουλήσει 300.000 βλήματα τύπου 105 mm στη Σαουδική Αραβία για χρήση στην Υεμένη, δεδομένου του πραγματικού κινδύνου για χρήση σε παράνομες επιθέσεις».

    Ας μην διαβάσουν τίποτα. Τα γνωρίζουν όλα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική επιλογή. Τα βοθρο-βλήματα στη Βουλή (και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) δεν είναι τίποτα άλλο από την πιο χυδαία και απάνθρωπη «κάλυψη» για τo «ντιλ» θανάτου με τη Σαουδική Αραβία, το οποίο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υλοποιήσουν και δύο και τρεις και όσες φορές τους ζητηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΣΥΡΙΖΑ είναι νεκρός διοτι δεν φρωντησε να κόψει τον κώλο τον ΛΟΒΕΡΔΟΝ του αμιρωπου που μας έλεγε ότι οι μίζες είναι αριθμοί τηλεφωνου ΤΏΡΑ θα τους κόψουν τον κωλο με βρομιές οι ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ και οι Λοβέρδοι μαζι με τον Σκαι ... και δυστυχώς έχασαν και στον απλό ΛΑΌ ΜΕ της μαλακίες που έχουν κάνει μαζεμένες τον τελευταίο δίμηνο.... ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΕ ΛΊΓΟ ΧΡΌΝΟ ΜΕ ΠΆΤΑΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΦΡΈΝΑΡΕ Η ΤΆΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ....ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΘΑ ΠΑΊΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΛΟ ΜΠΆΤΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΆΞΟΥΝ.......ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΒΑΝ ΚΌΒΟΥΝ ΣΑΝ ΞΥΡΆΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση