GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Άγριο ξύλο και χημικά για τους πλειστηριασμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν εντός του Ειρηνοδικείου Αθηνών ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συλλογικότητες που διαμαρτύρονται γι...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν εντός του Ειρηνοδικείου Αθηνών ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συλλογικότητες που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς που θα διενεργηθούν.
Τα ΜΑΤ απέκλεισαν την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επέτρεψαν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ να μπουν μέσα ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους.
Ακολούθησε πρωτοφανής ένταση, μάχες σώμα με σώμα, ενώ έπεσαν ακόμη και χημικά εντός του Ειρηνοδικείου.
Αυτή την ώρα εντός του κτιρίου στην οδό Λουκάρεως βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, ενώ οι διαδηλωτές έχουν απωθηθεί εκτός του Ειρηνοδικείου.
Ωστόσο, η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να είναι εκρηκτική. Πλήθος διαδηλωτών φωνάζει συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των συμβολαιογράφων που συμμετέχουν στους πλειστηριασμούς, ενώ κάποιοι προσπαθούν να εισέλθουν εντός του κτιρίου.



Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Ένταση επικράτησε έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων και ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν εντός των γραφείων, ωστόσο εκεί συνάντησαν τον φραγμό των ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εισέλθουν στο κτίριο. Αφού οι αστυνομικοί δεν αποχώρησαν οι διαδηλωτές έσπρωξαν τα ΜΑΤ προσπαθώντας να εισέλθουν. Τα ΜΑΤ τους απώθησαν με τις ασπίδες και σημειώθηκαν επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση