Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

  Δημοκρατική Ευθύνη: Η ανομία καλπάζει, η κυβέρνηση αδιαφορεί και συνομωσιολογεί


  «Η Δημοκρατική Ευθύνη καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά των αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ως ιταμό και ευθύ πλήγμα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας. Το χειρότερο, ωστόσο, στην υπόθεση είναι η γενικότερη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην διαρκώς κλιμακούμενη ανομία. Ο αρμόδιος υπουργός… Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας συνεχίζει να παρακολουθεί όλα αυτά τα φαινόμενα σαν να είναι ένας απλός περαστικός από τη λεωφόρο Κατεχάκη, και επαναλαμβάνει τετριμμένες, κούφιες εξαγγελίες για δήθεν σύλληψη των δραστών. Ταυτόχρονα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει λόγο για προβοκάτσια σαν να επρόκειτο για ένα σπάνιο και μεμονωμένο γεγονός.
  Τι να πούμε για την αντίδραση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου, ο οποίος με ένα συνομωσιολογικού οίστρου tweet έκανε λόγο για «παρακράτος» πίσω από την τρομοκρατική επίθεση την οποία συσχέτισε με… τα Panama Papers! Επαναλαμβάνουμε: ο κ. Καμμένος μίλησε για «παρακράτος» που τρομοκρατεί, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της κυβέρνησης του τόπου… Μας προβληματίζει λοιπόν, αν ο κ. Καμμένος απλώς δεν ξέρει την έννοια της λέξης «παρακράτος», ή αν γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση. Εξ ορισμού το παρακράτος δουλεύει υπογείως και παράλληλα με το κράτος επιδιώκοντας κοινούς σκοπούς…»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Δημοκρατική Ευθύνη: Η ανομία καλπάζει, η κυβέρνηση αδιαφορεί και συνομωσιολογεί Rating: 5 Reviewed By: Press- gr