GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Και τώρα Άδωνι μπορείς να αυτοκτονήσεις"

Στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον οποίο επιτέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω ανάρτησής του στον πρ...


Στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον οποίο επιτέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναρτώντας ένα απόσπασμα από δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, το οποίο επαινούσε τις προσπάθειες της Ελλάδας, το κυβερνητικό στέλεχος έγραψε:

«Και τώρα Άδωνι πλαστοφωτογράφε, μπορείς να αυτοκτονήσεις. Σε πρόδωσε και η Handelsblatt» και παρέθεσε το εξής απόσπασμα του ρεπορτάζ:

«Σπάνια θα έχει πάει στο Eurogroup στις Βρυξέλλες τόσο χαλαρός ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όπως θα πάει αυτήν την Δευτέρα. Όχι τόσο επειδή δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι ο αυστηρός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αφού ακόμα και να ήταν δεν θα είχε σοβαρό λόγο για κριτική, δεδομένου ότι η σωτηρία της Ελλάδας φαίνεται να βρίσκεται επιτέλους σε καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση