GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτομόλησε και παραδόθηκε στη Συρία ανώτατος Κούρδος Διοικητής...

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ήλιος ούκ αν υπερβήσεται μέτρα » ( ακόμα και ο ήλιος δεν μπορεί να υπερβεί τα...

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ήλιος ούκ αν υπερβήσεται μέτρα»
(ακόμα και ο ήλιος δεν μπορεί να υπερβεί τα...
μέτρα που του αναλογούν)
Ηράκλειτος ο Εφέσιος
 
Μετά την ήττα της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία, την εξολόθρευση των δολοφόνων μισθοφόρων του λεγόμενου "ισλαμικού κράτους" που οδήγησε τις ΗΠΑ να διακόψουν με πρόταση του Τραμπ και απόφαση του κογκρέσου την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη των "εξεγερμένων" για "εκδημοκρατισμό" της Συρίας και πτώση του προέδρου Άσαντ, αναδύθηκε ο νέος φορέας τρομοκρατίας.
Οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ισραήλ και τα δικτατορικά φιλοσιωνιστικά δικτατορικά καθεστώτα με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία, εφεύραν τους "νέους εκδημοκρατιστές". Μετενόμασαν τους μισθοφόρους τους σε "Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας" (Syrian Democratic Forces - SDF). Το νέο κατασκεύασμα των ιμπεριαλιστών είναι τόσο παλιό όσο κι η "αραβική 'ανοιξη". Τώρα πρωτεύον ρόλο ανέλαβαν οι Κούρδοι που φιλοξενούνται στη Συρία, με αλλαγή ονόματος οι φονιάδες του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) και οι "μετριοπαθείς" ομάδες των τζιχαντιστών σε παρακλάδια της Αλ Κάιντα. Μάλιστα παρουσιάζονται στα διεθνή ΜΜΕ ως "πολιτοφυλακή" που πολεμάει τους τζιχαντιστές, επιθυμεί την πτώση του "δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ", όπως το προηγούμενο σχήμα των ΗΠΑ, αλλά τώρα προστέθηκε στους "στόχους" κι η αυτονομία, η δημιουργία κουρδικού κράτους σε κυρίαρχα εδάφη της Συρίας. Ειδικότερα στη Βόρεια Συρία ώστε να δημιουργηθεί το μεγάλο Κουρδιστάν (στα πρότυπα της μεγάλης Αλβανίας) σε εδάφη της Συρίας, Ιράκ, Ιράν κι ελπίζουν Τουρκίας.

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Talal Sillo κι ήταν ανώτατος Διοικητής (στρατηγός) της λεγόμενης κουρδικής "πολιτοφυλακής" στις "Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας" (Syrian Democratic Forces - SDF) κι είχε διατελέσει κι εκπρόσωπος τύπου του αμερικανοισραηλινού κατασκευάσματος, του δήθεν προοδευτικού κι "αριστερού" YPG.
Παρουσιάστηκε με ομάδα μαχητών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και παραδόθηκε στον Αραβικό στρατό της Συρίας καταθέτοντας τον οπλισμό (σύγχρονα όπλα του αμερικάνικου στρατού) ζητώντας να συμπεριληφθεί στην αμνηστία που χορηγεί η κυβέρνηση της Συρίας σε όσους εγκαταλείψουν την τρομοκρατία.
Εδώ θαυμάζουμε τον στρατηγό που αυτομόλησε να ανακοινώνει στα διεθνή ΜΜΕ την δήθεν κατάληψη της Ράκκα (πόλη που παρέδωσαν με συμφωνία οι τζιχαντιστές στις κοινές δυνάμεις Αμερικανών και Κούρδων), πλαισιωμένος από τις διάσημες Κούρδισες "αντάρτισσες" made in USA & Ισραήλ που κατασκεύασε το Χόλιγουντ με σκηνοθέτη τον σιωνιστή Bernard-Henri Lévy, γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA".
69ο Φεστιβάλ των Κανών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης... κι η ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών "αγώνων", των ηρωικών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... ("Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!)
Ο Κούρδος στρατηγός του YPG και κατόπιν στις "Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας"-'SDF' Talal Sillo, παραδιδόμενος στις Συριακές δυνάμεις δήλωσε: "Αυτή η πολιτοφυλακή θα καταρρεύσει σε λίγους μήνες...". Δεν μπορεί κανείς να διαπιστώσει τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τον τρομοκράτη Κούρδο να παραδοθεί. Γεγονός είναι πως στις περιοχές της Συρίας που κατέχουν οι Αμερικανοί με τους Κούρδους (έχουν δημιουργηθεί 7 αμερικάνικες βάσεις και έχουν μεταφερθεί 13.000 πεζοναύτες του θείου Σαμ, αλλά και στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας), παρά τις επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης εναντίον του αραβικού πληθυσμού (Πογκρόμ από τους Τσέτες εναντίον των Ιρακινών προσφύγων σε καταυλισμούς της Συρίας...) οι κατοχικές δυνάμεις δεν είναι καλοδεχούμενες. Ο πληθυσμός των κατεχόμενων περιοχών θεωρεί τους εισβολείς (Κούρδους και Αμερικανούς) πως δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους τζιχαντιστές.
Θα διαπιστώσουμε στο άμεσο μέλλον αν η "προφητεία" του Κούρδου στρατηγού θα επαληθευθεί...

Η εθνοκάθαρση των Αράβων από τις κατοχικές δυνάμεις των Κούρδων
Δείγμα της εθνοκάθαρσης και της βίαιης εξώθησης των Αράβων από τις πατρογονικές τους εστίες, από τη γη της Συριακής πατρίδας είναι οι Διαταγές-Ανακοινωθέντα των Κουρδικών κατοχικών δυνάμεων στην Ιεράπολη της Συρίας (σήμερα Manbij), στα σύνορα με την Τουρκία και κοντά στο Χαλέπι, πάντα με την παρουσία αμερικανικών δυνάμεων πεζοναυτών.
Οι κουρδικές κατοχικές δυνάμεις "Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας"-'SDF'/Asayesh, στις 10 Οκτώβρη 2017 δηλώνουν πως θα "τιμωρήσουν τους Άραβες για την κατάληψη του Χαλεπιού". Την απελευθέρωση της ιστορικής Συριακής πόλης Χαλέπι από τους τζιχαντιστές και τους συμμάχους τους, τον "ελεύθερο συριακό στρατό" και το YPG, την χαρακτηρίζουν στο επίσημο "Διάταγμα" τους ως "κατάληψη".
 


Οι Κούρδοι θα τιμωρήσουν τους Άραβες για το Χαλέπι...

Κι αυτά συμβαίνουν στη Manbij, την Ιεράπολη Συρίας ή Ιεράπολη η Κυρρηστική της Δυναστείας των Σελευκιδών, την Έδεσσα κατά τον Στράβωνα. Οι Τσέτες (Κούρδοι) που μεταφέρθηκαν από τους νεότουρκους από τα βάθη της Ανατολίας, άτακτες κι απολίτιστες φυλές χωρίς εθνική συνείδηση, και χρησιμοποιήθηκαν για τις Γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων κι Ασσυρίων, σήμερα με τη βοήθεια των ΗΠΑ και του κατοχικού σιωνιστικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, επιζητούν "πατρίδα" στη γη της Συρίας.
Αναλυτές εκλαμβάνουν τη μετριοπαθή στάση της Δαμασκού, που ακόμη δεν έχει εμπλακεί σε άμεσες συγκρούσεις με τους εισβολείς, ως συμφωνία των δύο "ιμπεριαλιστικών" δυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσία), ή ως αδυναμία της Δαμασκού ν' αντιμετωπίσει το νέο αμερικάνικο στρατό των Κούρδων.
Εμείς εκτιμούμε ότι αυτές οι διαπιστώσεις των "αναλυτών" και των δυτικών ΜΜΕ, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ο λαός της Συρίας, η νόμιμη πολιτική ηγεσία δημοκρατικά εκλεγμένη με τη λαϊκή ψήφο (κυβέρνηση Κομμουνιστών, Σοσιαλιστών, πατριωτικών δυνάμεων και δεξιά κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, ο πρόεδρος Άσαντ), δεν θα μπορέσουν να υποκύψουν σε τυχόν "συμφωνίες" μεγάλων δυνάμεων. Οι 250.000 νεκροί μάρτυρες του Συριακού λαού επιτάσσουν, αυτό που τονίζει κι ο Άσαντ: "Μέχρι την απελευθέρωση της τελευταίας ίντσας Συριακής γης".
Η εξωτερική πολιτική του Ουαλίντ Μουαλέμ, του ΥΠΕΞ της Συρίας, με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες στον ΟΗΕ για παραβίαση κυρίαρχου εθνικού χώρου από ξένες δυνάμεις (ΗΠΑ, Κούρδοι μισθοφόροι και τζιχαντιστές) εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Τα ίδια παπαγάλιζαν από το 2011, για εγκατάλειψη της Συρίας από τη Ρωσία, τη Χεζμπολάχ, το Ιράν και δραπέτευση του προέδρου Άσαντ εκτός Συρίας. "Φρούδες ελπίδες" των ιμπεριαλιστών με όργανο τους ΟΛΑ τα ΜΜΕ, τη δημοσιογραφική πορνεία, "καπνογόνα" για να μειώσουν τον αντίκτυπο της συντριπτικής ήττας στη Συρία. Αρκεί να διαπιστώσεις τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση της Συρίας, στο να συγκρατεί την Παλαιστινιακή Ταξιαρχία "Ιερουσαλήμ", να αναμείνει τη συνολική διπλωματική στρατηγική των Μουαλέμ-Λαβρόφ (της μεγάλης Σχολής Σοβιετικής Διπλωματίας) και να μην μπει στη μάχη εξολόθρευσης τόσο των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών, όσο και των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.
Τώρα Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!, όμως οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες που ζουν και προοδεύουν στη Συρία με ίσα δικαιώματα μ' αυτά των Σύρων πολιτών, γνωρίζουν πως η Συρία είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αραβική γη που δεν υποτάχθηκε στους σιωνιστές κι αν πέσει η Συρία τελειώνει οριστικά το όνειρο επιστροφής στην Πατρίδα. Επίσης δεν ξεχνούν τι έζησαν στο κατεχόμενο από τζιχαντιστές, "μετριοπαθείς" εξεγερμένους" και Κούρδους στο μαρτυρικό Χαλέπι:

Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ (Jerusalem Brigade): "Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!"... Το μόνο έγκλημα του 12χρονου ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Δεν απασχόλησε τη ΝΑΤΟϊκή "δημοσιογραφία", αλλά "ενόχλησε" την "πολιτισμένη" δύση...

«Διά του λόγου το αληθές»:
Η Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ (Jerusalem Brigade) βρίσκεται και πολεμάει μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας, τη Χεζμπολάχ και τους Φρουρούς της Ιρανικής Επανάστασης στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.
Τη διεθνιστική αλληλεγγύη των δυνάμεων που πολεμούν τους εισβολείς στη Συρία κι την αδελφική σχέση μεταξύ τους, δεν τη συναντάμε στα ΜΜΕ. Ίσως σε κινηματογραφικές ταινίες που δεν σχετίζονται με αυτή τη χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση.
Ο Καπετάνιος της Παλαιστινιακής Ταξιαρχίας "Ιερουσαλήμ" προσφέρει συμβολικό δώρο, πλατινιένο χάρτη της Παλαιστίνης στους Ιρανούς Μαχητές, που πολεμούν μαζί, δίπλα ο ένας στον άλλον στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.
Ένα συμβολικό δώρο.... ο χάρτης της Παλαιστίνης.. με επένδυση χρυσού στους Ιρανούς Μαχητές της Λευτεριάς και της Ανεξαρτησίας...

Το βρώμικο μυστικό στην Αμερικανοκουρδική δήθεν κατάκτηση της Ράκκα
Το λεγόμενο "ισλαμικό κράτος" παρέδωσε την πόλη στις ΗΠΑ και διοχετεύτηκε εκεί που επιτάσσουν οι νέοι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών για αποσταθεροποίηση... Διαπιστώνεται μεταφορά των τζιχαντιστών στο Σινά (όπως μεταφέρθηκαν στη Συρία από τη Λιβύη), ώστε να πιεστεί ο δικτάτορας Σίσι να διακόψει τις ιδιαίτερες σχέσεις με τη Ρωσία και σε χώρες της Αφρικανικής ηπείρου με αμερικάνικο ενδιαφέρον. Χιλιάδες δολάρια οι αμοιβές στους "εξοδούχους" για την παράδοση της Ράκκα... $ 4000-6000 το κεφάλι στα ηγετικά στελέχη, τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους...
Θετική έκπληξη η έρευνα του αγγλικού Bbc -δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες δημοσιογραφικές έρευνες στα επτά χρόνια επίθεσης εναντίον της Συρίας-, όπου αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες της Συμφωνίας μεταξύ Κούρδων και "ισλαμιστών" κι εξασφάλιση διαφυγής των μισθοφόρων φονιάδων από δεκάδες χώρες του πλανήτη.
Έτσι δεν υπάρχουν οι ενοχλητικοί αρθρογράφοι που διαπιστώνουν ποιος γέννησε και στηρίζει την τρομοκρατία. Τώρα, για πρώτη φορά προστέθηκε και δυτικό ΜΜΕ... Ο τίτλος της έρευνας του Bbc τα λέει όλα... "Fall of Raqqa: The secret deal - BBC News":



Σχετικά:
- "Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας-Συρίας": "Η Συρία... ανήκει στους Σύρους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση