ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Ένταση επικράτησε έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων και ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν εντός των γραφείων, ωστόσο εκεί συνάντησαν τον φραγμό των ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εισέλθουν στο κτίριο. Αφού οι αστυνομικοί δεν αποχώρησαν οι διαδηλωτές έσπρωξαν τα ΜΑΤ προσπαθώντας να εισέλθουν. Τα ΜΑΤ τους απώθησαν με τις ασπίδες και σημειώθηκαν επεισόδια. Τελικά, οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να μπουν στο κτίριο και κινήθηκαν προς την Τσιμισκή.
Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και οι διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία προς τα δικαστήρια της πόλης για να αποτρέψουν τηνδιενέργεια πλειστηριασμών.

Share it:

Θέματα

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση