Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

  Η επιστολή του Τσίπρα στον Βούτση για την αναβολή της αυριανής συζήτησης στη Βουλή


  Στην επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζητά την αναβολή της αυριανής συζήτησης αναφορικά με την επερώτηση 13 βουλευτών της ΝΔ με θέμα «Πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία με Διακρατική Συμφωνία».
  Όπως αναφέρει, ο κ. Τσίπρας, αύριο και μεθαύριο θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας για προγραμματισμένες εδώ και καιρό υποχρεώσεις του.
  "Παρ’ όλα αυτά η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και μερίδα του τύπου ενορχηστρώνει για άλλη μια φορά μια κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση από την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο που κατέθεσαν βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία, ενώ ήταν αρχικά προσδιορισμένη να συζητηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στην Δυτική Αττική, συμπίπτοντας έτσι με το από καιρό προγραμματισμένο ταξίδι μου" τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και προσθέτει:
  "Εξ αυτού του λόγου και επειδή δεν πρόκειται να ανεχτώ ανοίκειες και γραφικές επιθέσεις σας ζητώ να μεταθέσετε εκ νέου την συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησης για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθώ και να τοποθετηθώ κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου".
  Ολόκληρη η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα:
  "Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
  Όπως ίσως θα γνωρίζετε αύριο και μεθαύριο θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδας για προγραμματισμένες εδώ και καιρό υποχρεώσεις μου.
  Συγκεκριμένα την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στο Παρίσι καθώς θα παρευρεθώ σε δύο προγραμματισμένες τελετές βράβευσης, από το περιοδικό Politique International το οποίο με τιμά με το βραβείο «Πολιτικού σθένους» αλλά και από το Δικηγορικό Σύλλογο ο οποίος με τιμά με το βραβείο «Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες».
  Η τιμή αυτή δεν αφορά φυσικά μόνο το πρόσωπο μου αλλά το σύνολο της χώρας η οποία έχει επιδείξει τόσο σθένος για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης όσο και προσήλωση στις ευρωπαϊκές αξίες και το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
  Επίσης, την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στις Βρυξέλλες για να παρευρεθώ στην άτυπη θεματική Σύνοδο Κορυφής για την «Ανατολική Εταιρική Σχέση».
  Παρ’ όλα αυτά η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και μερίδα του τύπου ενορχηστρώνει για άλλη μια φορά μια κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση από την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο που κατέθεσαν βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία, ενώ ήταν αρχικά προσδιορισμένη να συζητηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στην Δυτική Αττική, συμπίπτοντας έτσι με το από καιρό προγραμματισμένο ταξίδι μου.
  Εξ αυτού του λόγου και επειδή δεν πρόκειται να ανεχτώ ανοίκειες και γραφικές επιθέσεις σας ζητώ να μεταθέσετε εκ νέου την συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησης για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου προκειμένου να παρευρεθώ και να τοποθετηθώ κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
  Παρά το γεγονός ότι ουδέποτε Πρωθυπουργός της χώρας έχει παρευρεθεί ή πολύ περισσότερο τοποθετηθεί σε διαδικασία επίκαιρης επερώτησης η επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει εκ μέρους μου αναπάντητη.
  Και τούτο με την ελπίδα ότι ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως ηθικός αυτουργός της συκοφαντίας θα έχει το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου.
  Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
  Ο Πρωθυπουργός
  Αλέξης Τσίπρας"
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 22 Νοε 2017, 4:58:00 μ.μ.

  Και η μαλακία πάει σύννεφο να Το θυμαστε ΟΤΙ ΚΑΙ απο τοπλεονασμαπου θα μοιράζει ο ηλίθιος ΤΣΙΠΡΑΣ που θα τον αποκαλούν ηγέτη πρωθυπουργό γιατι θα βγάλει και πλεόνασμα...
  1}Αν είσαι φιλοξενούμενος θέλει αυτός ο απατεώνας να γίνεται λογαριασμός στ; περιουσιακά στοιχεία η και ολα οικονομικά ΟΛΗΣ της οικογένειας ...

  Δεν ΤΟΝ ΦΤΆΝΟΥΝ τον πουστάρα ΤΑ ΓΑΜΗΜΈΝΑ προσωπικά δεδομένα ΜΑς του κάθε ενός μας;;;η Α.Α.Δ.Ε δενδιαθέτει ΚΑΙ το τι ΣΚΑΤΆ ΈΧΕΙ ο κάθε πολίτης!!!!!!

  ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΊΔΑ αυτό το κωλο μέρισμα θα σας φακελώσουν ΟΛΟΥΣ οικογενειακός.. σας το λέω τεχνικά ότι αυτό κάνουν....π.χ Αν έχω εγώ μια αδελφή πλούσια αυτόματος είμαι ΚΑΙ ΕΓΏ;;;;; Η ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΉ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΦΟΝΙΑΣ;;; ώρα να τα μαζεύω στα 67 χρόνια ΜΟΥ ΚΑΙ να φύγω να ριξω ΚΑΙ μαύρη πέτρα πίσω μου σε αυτή την ανώμαλη κώλο χώρα οικογενειακός... δεν ελέγχουν το μαύρο χρήμα αλλά πόσα βγάζει ένας φουκαράς τον 5000 χιλιάδων ευρώ ενώ ξέρουν μέσων Α.Δ.Α.ΕΤΑ ΠΆΝΤΑ;;; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΙ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ ΡΕ ΑΠΌ ΠΡΌΟΔΟ;; ΚΑΙ επιστήμη; φασιστακο;;;; ΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΕΞΕΛΊΣΣΕΣΑΙ ΜΙΚΡΈ...

  Item Reviewed: Η επιστολή του Τσίπρα στον Βούτση για την αναβολή της αυριανής συζήτησης στη Βουλή Rating: 5 Reviewed By: Press- gr