GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού των αγνοουμένων της φονικής πλημμύρας - Στις έρευνες συνδράμουν και δύτες

Σε εξέλιξη βρίσκονται, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων από τη φονική πλημμύρα που έπληξε ...


Σε εξέλιξη βρίσκονται, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των έξι αγνοουμένων από τη φονική πλημμύρα που έπληξε τη Δυτική Αττική, αφήνοντας πίσω της 17 νεκρούς.
Aκόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα και πρόκειται να ανασυρθεί τώρα από πυροσβέστες σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής, μίας από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες. Δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτή τη στιγμή, εάν το νεκρό άτομο που εντοπίστηκε είναι άνδρας ή γυναίκα, καθώς και αν περιλαμβάνεται στους έξι αγνοούμενους.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες  οι έρευνες εστιάζονται στις αποθήκες ενός σούπερ μάρκετ επί της εθνικής οδού Ελευσίνας - Θηβών.
Η συνεχής βροχόπτωση δυσχεραίνει το έργο των διασωστών και τα σκυλιά δυσκολεύονται, λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ στις έρευνες συνδράμουν και δύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση