GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η άδεια στον Κουφοντίνα προσβάλλει τη μνήμη των δολοφονηθέντων

Την άποψη ότι «η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και θίγει τη μνήμη των νεκρών και των οικογενειών των δολοφον...


Την άποψη ότι «η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και θίγει τη μνήμη των νεκρών και των οικογενειών των δολοφονηθέντων» εκφράζει, με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ο νόμος για τη χορήγηση αδειών σε κρατουμένους των φυλακών, έχει κύριο σκοπό την επανένταξη τους στην κοινωνία, προϋπόθεση αυτής της επανένταξης είναι να έχει μετανοήσει ο κρατούμενος για τα εγκλήματα που διέπραξε, ιδιαίτερα όταν τα εγκλήματα αυτά συνίστανται στην αφαίρεση ζωής πολλών ανθρώπων», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

«Έτσι όπως βγήκε με άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, χωρίς μεταμέλεια στην ουσία προκαλείται το κοινό αίσθημα και θίγεται η μνήμη των νεκρών και οι οικογένειες των δολοφονηθέντων», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Επί του προκειμένου μια κυβέρνηση που νομοθετώντας για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, αγνόησε παντελώς την Ορθοδοξία, έδειξε ανεξήγητο ζήλο για την άδεια αμετανόητου δολοφόνου. Νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει τροποποίηση του νόμου περί αδειών από τις φυλακές, ώστε προϋπόθεση για τη λήψη άδειας να είναι η μεταμέλεια», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση