GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπίρτζης για τις πλημμύρες: Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους - ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους" σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τις ...


"Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους" σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
"Όποιος πάει να αναζητήσει ευθύνες στον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο που έτυχε να είναι σε αυτή τη θέση, τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια δραματικά γεγονότα, κοροϊδεύει την κοινωνία και λαϊκίζει" επεσήμανε παράλληλα ο κ. Σπίρτζης ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα των πλημμυρών και των χειμάρρων δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική. "Επικίνδυνη είναι όλη η Ελλάδα" είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε επίσης ότι με βάση τον νόμο για τον Καλλικράτη αρμόδιοι φορείς για τον καθαρισμό και τη διευθέτηση των ρεμάτων είναι οι δήμοι και η Περιφέρεια, όχι το υπουργείο.
Ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε ότι εκτελούνται αυτή τη στιγμή αντιπλημμυρικά έργα ύψους 302 εκατ. ευρώ αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ την περίοδο 2010-2014 είχαν διατεθεί για αντιπλημμυρικά μόνο 3,5 εκατομμύρια. Είπε επίσης ότι δεν πρόλαβε ο ίδιος να πάει στη Μάνδρα γιατί έλειπε στο εξωτερικό αλλά πήγαν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί από την πρώτη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση