Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

  Ο Σπίρτζης για τις πλημμύρες: Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους - ΒΙΝΤΕΟ


  "Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους" σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
  "Όποιος πάει να αναζητήσει ευθύνες στον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο που έτυχε να είναι σε αυτή τη θέση, τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια δραματικά γεγονότα, κοροϊδεύει την κοινωνία και λαϊκίζει" επεσήμανε παράλληλα ο κ. Σπίρτζης ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα των πλημμυρών και των χειμάρρων δεν περιορίζεται μόνο στην Αττική. "Επικίνδυνη είναι όλη η Ελλάδα" είπε χαρακτηριστικά.
  Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε επίσης ότι με βάση τον νόμο για τον Καλλικράτη αρμόδιοι φορείς για τον καθαρισμό και τη διευθέτηση των ρεμάτων είναι οι δήμοι και η Περιφέρεια, όχι το υπουργείο.
  Ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε ότι εκτελούνται αυτή τη στιγμή αντιπλημμυρικά έργα ύψους 302 εκατ. ευρώ αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ την περίοδο 2010-2014 είχαν διατεθεί για αντιπλημμυρικά μόνο 3,5 εκατομμύρια. Είπε επίσης ότι δεν πρόλαβε ο ίδιος να πάει στη Μάνδρα γιατί έλειπε στο εξωτερικό αλλά πήγαν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί από την πρώτη στιγμή.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Σπίρτζης για τις πλημμύρες: Είναι αποτέλεσμα δεκαετιών αναρχίας και χάους - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr