GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πλάνο του Μίχαελ Σκίμπε για τη ρεβάνς με την Κροατία

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με την Κροατία και όπως όλα δείχνουν ο Μίχαελ Σκίμπε θα προχωρήσει σε αλλαγές στο...


Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με την Κροατία και όπως όλα δείχνουν ο Μίχαελ Σκίμπε θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Ορέστης Καρνέζης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά, μιας ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και πιθανότατα ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι-μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση