GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το Εφετείο - ΦΩΤΟ

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε σήμερα έξω από το Εφ...


Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε σήμερα έξω από το Εφετείο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Πολιτικής Αγωγής, χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην δικηγόρο Ευγενία Κουνιάκη, καθώς και σε άλλη μια γυναίκα την στιγμή που κατέβαιναν από το τρόλεϊ.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του τρόλεϊ, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο -όπως λένε οι παθούσες- χρυσαυγίτες, οι οποίοι πετούσαν τρικάκια.

Οι γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, όμως οι επιτιθέμενοι ήταν πιο γρήγοροι και κατάφεραν να τις χτυπήσουν. Η μία γυναίκα δέχθηκε γροθιά στη μύτη και η άλλη στο στόμα.

Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, πέταξαν τρικάκια της Χρυσής Αυγής που καλούσαν σε συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο για τη μνήμη των Καπελώνη και Φουντούλη. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με την καταγγελία της Πολιτικής Αγωγής, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για να δώσουν στοιχεία για την επίθεση.

Πηγή φωτο: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση